Έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου μιλά για το «Τάιμινγκ»

06/05/2022 - 11:30

Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε για τελευταία φορά την 4η σόλο παράσταση του κορυφαίου stand-up κωμικού ο οποίος, μεταξύ άλλων είναι ο εμπνευστής και διοργανωτής του Stand up for U, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού θεσμού κωμωδίας, ο δημιουργός του Comedy Club για παιδιά, της πρώτης stand-up comedy παράστασης ειδικά σχεδιασμένης για παιδιά και τους γονείς τους και ο κωμικός, ο οποίος έκανε τη μεγαλύτερη περιοδεία ελληνόφωνου stand-up εκτός Ελλάδας που έγινε ποτέ, με sold out παραστάσεις σε 22 πόλεις εκτός Ελλάδας.

Τάιμινγκ. Η σωστή στιγμή.

Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα. 
Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό με στόχο, μέσα από την κωμωδία, να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του, αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της.

Ο τελευταίος κύκλος εμφανίσεων της παράστασης «Τάιμινγκ» ξεκινά!

Συνέντευξη Γιώργος Χατζηπαύλου

Με αυτή την περιοδεία κλείνετε έναν μεγάλο κύκλο του Τάιμινγκ. Τι γεύση σας αφήνει;

«Πάντα στο τέλος μια παράστασης είμαι ήδη στις ετοιμασίες για την επόμενη, οπότε απλά απολαμβάνω αυτές τις τελευταίες εμφανίσεις με το Τάιμινγκ και μερικές φορές δοκιμάζω μέσα σε αυτή κάποιο νέο κείμενο».

Έχετε κόκκινες γραμμές στα θέματα που θίγετε στις παραστάσεις σας και αν ναι, ποια είναι αυτά;

«Το κριτήριο σε κάθε θέμα που μπαίνει στην παράσταση είναι να μπορεί να γίνει αστείο. Για όλους ή έστω την συντριπτική πλειοψηφία. Όποιο κι αν είναι το περιεχόμενο ή το μήνυμα. Αυτό είναι το μόνο κριτήριο που έχω. Στην κωμωδία και γενικά στην τέχνη δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές γιατί ό,τι γίνεται ή λέγεται βρίσκεται σε ένα πλαίσιο που χρησιμοποιεί κι ως ένα βαθμό ερμηνεύει την πραγματικότητα αλλά δεν την δημιουργεί».

Το κοινό μετά τους τόσους μήνες εγκλεισμού έχει αλλάξει καθόλου;

«Είναι μια χαρά, δεν υπάρχει καμία διαφορά σε σχέση με πριν. Στην ψυχαγωγία και ειδικά στην κωμωδία, είσαι εκεί για να αλλάξεις έστω και πρόσκαιρα την οπτική σου μέσα από αυτό που παρακολουθείς οπότε ακόμα κι μεταφέρεις κάτι από έξω πολύ γρήγορα το αφήνεις».

Πότε ήταν το καλύτερο Τάιμινγκ για εσάς;

«Όλες οι φορές που αυτό το οποίο επιδιώκω συμβαδίζει με αυτό που συμβαίνει».

 Το χειρότερο;

«Το ακριβώς αντίθετο. Όταν τα γεγονότα διαφωνούν με αυτό που θέλω».

Τι σας κάνει να χαμογελάτε;

«Ο γιος μου».

Κριτικές

ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ Ι Ένα απολαυστικό χιουμοριστικό ενενηντάλεπτο με ασταμάτητο παλμό, ενδοσκοπική ματιά, observational comedy και ξεκάθαρα μηνύματα. Ό,τι έχουμε αγαπήσει στον Γιώργο Χατζηπαύλου επιστρέφει!

AlphaTV Ι Σάτιρα που κρύβει ξεχωριστά μηνύματα.

ΤΟ ΒΗΜΑ Ι Τα αστεία του θα τα επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά στις παρέες σου!

Last call! Ο Γιώργος Χατζηπαύλου δίνει για ένα και μόνο βράδυ ραντεβού με το κοινό, παρουσιάζοντας για τελευταία φορά την stand-up comedy του, «Τάιμινγκ».

Αν θέλετε να γελάσετε μέχρι δακρύων, να προβληματιστείτε (όσο πρέπει) και να περάσετε 90’ κωμωδίας, αυτή είναι η στιγμή, το δικό σας τάιμινγκ!

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Γιώργος Χατζηπαύλου- «Τάιμινγκ»

Final Season
Πού: Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
Πότε: Κυριακή 15 Μαΐου
Τιμή εισιτηρίου: 12 € (γενική είσοδος) και 10 € (προπώληση)
Προπώληση εισιτηρίων: Στο
viva.gr  & Βιβλιοχαρτοπωλείο «Πάπυρος» (Πιττακού 31, τηλ. 22510 40105)
Ώρα έναρξης: 21:00

Πληροφορίες: 6976793202

Διάρκεια: 90’
Παραγωγή/Οργάνωση: 
Αλέξανδρος Ζώης
Προβολή και Επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου- We Will

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey