Εκπαιδευτικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους στο Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου

Στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου Στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου Φωτογραφία αρχείου Ελένη Γαλάνη

Κυνήγι Θησαυρού «Στα ίχνη του Απολιθωμένου Δάσους»

16/08/2022 - 13:30

Κυνήγι Θησαυρού «Στα ίχνη του Απολιθωμένου Δάσους»

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει σε νέες δραστηριότητες στο Απολιθωμένο Δάσος, για να γνωρίσει τα μυστικά του και να ζήσει μοναδικές εμπειρίες! 

Οι δραστηριότητες του Μουσείου απευθύνονται σε παιδιά, οικογένειες και ενήλικες όλων των ηλικιών και υλοποιούνται καθημερινά και ώρα 10 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Μουσείου στο Σίγρι και το υπαίθριο Πάρκο Απολιθωμένου Δάσους Πλάκας.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου σας προσκαλεί καθημερινά και ώρα 10 π.μ. σε ένα κυνήγι θησαυρού για μικρούς και μεγάλους στο Πάρκο Απολιθωμένου Δάσους Πλάκας. Πρόκειται για μία πρωτότυπη, βιωματική δράση εξερεύνησης του Απολιθωμένου Δάσους που απευθύνεται σε ενήλικες, εφήβους και οικογένειες. Μέσα από γρίφους, αινίγματα και κρυφούς κώδικες, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μυστικά του Απολιθωμένου Δάσους ξεκινώντας από τους χώρους του Μουσείου και προχωρώντας στο Πάρκο Απολιθωμένου Δάσους Πλάκας. 

Αν σας αρέσει να λύνετε γρίφους, τότε ελάτε μαζί με τους φίλους σας ή την οικογένεια σας, εξερευνήστε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο το Απολιθωμένο Δάσους και προσπαθήστε να ξεδιπλώσετε όλα τα μυστικά του. Φτάστε ως το τέλος, όπου θα σας περιμένουν και κάποιες εκπλήξεις!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey