Με εικόνες από τις εκδηλώσεις του χωριού

Κυκλοφόρησε το Περιοδικό ΤΟ ΑΚΡΑΣΙ, Νο 50

27/12/2021 - 10:06 Ενημερώθηκε 27/12/2021 - 10:10

Κυκλοφόρησε το περιοδικό ΤΟ ΑΚΡΑΣΙ, του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΚΡΑΣΙΩΝ, με πλούσια ύλη και πολλές έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες σχετικές με την ζωή αυτού του γραφικού ορεινού χωριού. Θα σταλεί με το ταχυδρομείο αρχές του Νέου Χρόνου  σε στους Ακρασιώτες και φίλους του Ακρασίου σε όλο τον κόσμο (Ελλάδα, Ευρώπη Αυστραλία, Αμερική Αφρική).
«Ευχαριστούμε όλους όσους ενισχύουν οικονομικά την έκδοση του περιοδικού. Οσοι δεν το λάβουν να επικοινωνήσουν μαζί μας (τηλ 6977033166 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για να τους το στείλουμε. Φροντίζουμε να το στείλουμε σε όλους τους Ακρασιώτες και φίλους του χωριού μας όπου και να βρίσκονται με την προϋπόθεση να έχουν καταβάλει τα ταχυδρομικά έξοδα του περιοδικού (5 ευρώ το χρόνο όσους διαμένουν στην Ελλάδα και 10 του εξωτερικού). Σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα τους σταλεί» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η θεματολογία και σ΄ αυτό το τεύχος πλούσια στο χθες και στο σήμερα. Και φυσικά στο περιοδικό αυτό δεν χορταίνεις να βλέπεις φωτογραφίες έγχρωμες (στο «σαλόνι» και το εξώφυλλο του περιοδικού) και ασπρόμαυρες από το χθές και το σήμερα. Από τις εκδηλώσεις του συλλόγου, από τις γιορτές και τα πανηγύρια που γίνονται στο χωριό . Πολλές φωτογραφίες, πάρα πολλές, που μέσα από αυτές βλέπεις την ζωντάνια αυτού του χωριού ακόμα και τον χειμώνα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey