Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων - Παρακολουθήστε ζωντανά τις παραστάσεις και στο emprosnet.gr

Ξεκίνησε η 32η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

16/09/2021 - 14:18 Ενημερώθηκε 16/09/2021 - 15:39

Ξεκίνησε σήμερα 32η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου που γίνεται εφέτος στη Νάξο. Στη Συνάντηση που οργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Νάξου, 20 θεατρικά σχήματα από 14 νησιά του Αιγαίου θα παρουσιάσουν 22 παραστάσεις. Σε αυτή συμμετέχουν ο ΕΘΟΚ με το « Στο δρόμο ιστορίες Ελευθερίας», «Οι Άστεγοι» με το έργο «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» «Οι Άστεγοι» και οι Πασπαρτού με το έργο  «Τα φώτα της ρόμπας».

Αρκετές από τις παραστάσεις θα προβληθούν ζωντανά από την ιστοσελίδα του Εμπρός. Η πρώτη προβολή θα γίνει σήμερα το βράδυ στις 21:30.

Παράλληλα η Συνάντηση θα τιμήσει με ειδικά αφιερώματα τον μεγάλο θεατρικό συγγραφέα και τέκνο της Νάξου Ιάκωβο Καμπανέλλη, καθώς και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Στα αφιερώματα περιλαμβάνονται εισηγήσεις από διακεκριμένους θεατρολόγους, παράσταση συνεργασίας πολλών ομάδων, έργο του 1832, σεμινάριο δημιουργικής γραφής και έκθεση ιστορικών κειμηλίων του 1821. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey