Η Παιδική Παράσταση του Χειμώνα έρχεται στη Μυτιλήνη με το Μικρό Θέατρο Λάρισας

Η «ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ» του Charles Perrault

28/11/2022 - 17:30

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το καλοκαίρι με τον Πινόκιο & Τον Λαγό & την Χελώνα» σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009, πλησιάζοντας αισίως τα 13 χρόνια παρουσίας με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του. Παρουσιάζει για φέτος τον χειμώνα στην  Μυτιλήνη  & ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν. Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ του Charles Perrault, θα ανεβεί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στις 17:15 & στις 19:15.

Η είσοδος είναι 10 ευρώ (από 2 ετών και πάνω) και η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο Βιβλιοπωλείο Book & Art και στο viva.gr

Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ του Charles Perrault

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας  παρουσιάζει την ιστορία της Σταχτοπούτας. Το κλασικό παραμύθι του charles Perrault που με μοναδικό τρόπο καταφέρνει να συνδυάσει την ευτυχία με την λύπη και την αλήθεια με την μαγεία. 

Η Σταχτοπούτα περνάει πολύ δύσκολες ημέρες κοντά στην μητριά και τις αδελφές της. Μια πρόσκληση από το παλάτι για τον ετήσιο χορό και σε συνδυασμό με την άρνηση της μητριάς της να παρευρεθεί, η Σταχτοπούτα γίνεται η αφορμή να εμφανιστεί η Νεραϊδονονά. Η Σταχτοπούτα θα πάει στον χορό και με την βοήθεια της Νεραϊδονονάς θα βρει την ευτυχία, την ηρεμία... Κι έναν υπέροχο Πρίγκηπα! Η Συνέχεια επί Σκηνής!!!

Οι συντελεστές

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί Άννα Γιαννακίδου, Κατερίνα Γρηγορίου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαργαρίτα Τοκατλίδη, Θοδωρής Κανδηλιώτης, Αλεξάνδρα Χρυσομαλλίδη.

Η σκηνοθεσία είναι του Κωνσταντίνου Φερεντούρου, το κείμενο του Γιώργου Πούλη, η μουσική επιμέλεια του Θύμιου Βουντά, ο σχεδιασμός φωτισμών του Νίκου Δημήτρη, οι ειδικές κατασκευές του Χρήστου Δελητζάνη, τα κοστούμια επιμελείται  ΜΑΞΙΜΟΣ/ΣΗΛΙΑ ATELIER, τα γραφιστικά είναι του Στέλιου Καλογεράκη. Η σκηνογραφία ανήκει στην  ALPHA CONSTRUCTIONS TEAM και τις Δημόσιες Σχέσεις επιμελείται το ΜIKRO THEATRO.                                 

Η παράσταση είναι μία παραγωγή του Μικρού Θέατρου Λάρισας                   

 

Διάρκεια : 80 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών)    Κρατήσεις - Πληροφορίες: 6974797109

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey