Πέμπτη 14 Ιουλίου

«Η Πεντάμορφη και το τέρας» στο Κάστρο Μυτιλήνης

07/07/2022 - 10:00 Ενημερώθηκε 07/07/2022 - 10:52

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου συνεχίζοντας την επιτυχημένη δεκαοχτάχρονη πορεία της, φέτος ανανεώνεται και δημιουργεί μία ξεχωριστή παράσταση για παιδιά. «Η Πεντάμορφη και το τέρας», σε διασκευή και σκηνοθεσία της Κέλλυ Σταμουλάκη. Πρόκειται για ένα τρυφερό παραμύθι, της Γκαμπριέλ-Σουζάν Μπαρμπό ντε Βιλενέβ, που αποτελεί ύμνο στην ομορφιά της ψυχής και στη δύναμη της καλοσύνης, θα παρουσιαστεί σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα από τέλη Απριλίου του 2022 και για όλη την καλοκαιρινή σεζόν. Η παιδική θεατρική παράσταση πρόκειται να παρουσιαστεί στο Κάστρο Μυτιλήνης την Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 21:00

Η έμπειρη Κέλλυ Σταμουλάκη σκηνοθετεί μία από τις πιο αγαπημένες ιστορίες αγάπης, που έχει συγκινήσει διαχρονικά μικρούς και μεγάλους και μας αποδεικνύει ότι όλα τα θαύματα μπορούν να συμβούν, αρκεί να βλέπουμε με τα μάτια της ψυχής.

 Ο Γιάννης Ζουγανέλης, με τις τρυφερές και παιχνιδιάρικες νότες του, αγγίζει τις καρδιές μικρών και μεγάλων θεατών.

Ο  Αναστάσης Δεληγιάννης δίνει ρυθμό και κατευθύνει τα βήματα των ηρώων της ιστορίας.

 Οι πολυτάλαντοι ηθοποιοί παίζουν, τραγουδούν, χορεύουν και εναλλάσσονται ακατάπαυστα στους ρόλους - σύμβολα μιας ιστορίας, που έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι πρέπει να υπερβούμε την κυριαρχία της εικόνας, να αφιερώσουμε χρόνο, να αφοσιωθούμε στον «άλλον», για να ανακαλύψουμε τους κρυμμένους  θησαυρούς της ψυχής του.

 Μια ιστορία που αποκτά ιδιαίτερο νόημα για μια γενιά που μεγαλώνει, αισθάνεται και γνωρίζει τον κόσμο με καταιγιστικούς ρυθμούς μπροστά σε μια οθόνη, μη μαθαίνοντας τους κώδικες ουσιαστικής επικοινωνίας της καρδιάς.

Η Σκηνοθεσία & Θεατρική διασκευή είναι όπως προαναφέρθηκε της Κέλλυς Σταμουλάκη.

 Το τραγούδι «Το Αθάνατο νερό» ερμηνεύει η Ευρυδίκη, η Μουσική είναι του Γιάννη Ζουγανέλη, οι Χορογραφίες είναι του Αναστάση Δεληγιάννη. Η εικαστική επιμέλεια είναι του Σάββα Πασχαλίδη, ενώ τα σκηνικά έχει αναλάβει ο  Παναγιώτης Χριστόπουλος.

Τα κοστούμια επιμελούνται οι  Art costumes, την κατασκευή σκηνικών οι Desing and sets, την ζωγραφική σκηνικού η  Έλενα Αθανασιάδου, την κατασκευή σκηνικών η  Μαρία Ναπολέοντος, τις μάσκες η Δέσποινα Κολοκοτσά, την σκηνοθεσία Video η Μαρία Χατζηγιάννη, τις Φωτογραφίες ο Νεκτάριος Κουρής το Hair styling η Κέλλυ Καλογεροπούλου και τα γραφιστικά οι AMA2E OE.

Προπώληση 9€,Ταμείο 10 €

Προπώληση  στο ταμείο του  Κιν/θεάτρου,βιβλιοπωλείο "ART and BOOK" και ηλεκτρονικα  viva.gr  Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey