Η παράσταση θα ανέβει 26/08 στην Καλλονή και 27/08 στην Μυτιλήνη

Διαγωνισμός για την παράσταση Σουτζούκ Λουκούμ

18/08/2022 - 19:57 Ενημερώθηκε 18/08/2022 - 20:02

Καλούνται όλοι όσοι έχουν ταλέντο, φαντασία και χιούμορ να φτιάξουν το δικό τους διαφημιστικό σποτάκι διάρκειας 30 - 40 sec με θέμα την θεατρική παράσταση ΣΟΥΤΖΟΥΚ ΛΟΥΚΟΥΜ και στείλτε το στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τα 3 καλύτερα θα κερδίσουν δώρα εκτός από τα δωρεάν εισιτήρια για την παράσταση. 

Η παράσταση 

 Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος «Κιβωτός του Γένους» έχει την χαρά να σας προσκαλέσει την Παρασκευή 26/8 στις 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής και το Σάββατο 27/8 στις 21:00 στο Κάστρο Μυτιλήνης προκειμένου να παρακολουθήσετε την βραβευμένη και πολυταξιδευμένη (σε Ελλάδα και εξωτερικό) κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα, «Σουτζούκ Λουκούμ» .

Ο δημιουργός του έργου (συγγραφέας, σκηνοθέτης άλλα και ηθοποιός) Βασίλης Τσικάρας θεωρείται από τους καλύτερους κωμωδιογράφους της χώρας και είναι πολυβραβευμένος τόσο στο θέατρο όσο και στο κινηματογράφο. Η δε δημοφιλής θεατρική του ομάδα «Άρατος» απαρτίζεται από αξιόλογους ηθοποιούς με εμπειρία σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Το έργο «Σουτζούκ Λουκούμ» είναι επίκαιρο με πολύ γέλιο , ενώ τέλος να σημειώσουμε ότι μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό, και συγκεκριμένα για την στήριξη του ζευγαριού Στρατή Ζαφειρέλλη και Εύας Καραμήτρου, οι οποίοι και οι δύο συντοπίτες μας νοσηλεύονται μετά την εμπλοκή τους σε σοβαρά τροχαία ατυχήματα.  

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.ticketservices.gr/event/soutzouk-loukoum-lesvos-2022/?fbclid=IwAR1vNST0LbmsH9_StY_34gG2YVsEqRDMmwkHUSx7FwbGQv1w56gCMmNSKyI

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey