Από τη Λέσχη Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος

Διαδικτυακά μαθήματα σκακιού

19/11/2020 - 09:37

Με κοινωνική ευθύνη και κύριο γνώμονα την ασφάλεια και υγεία των παιδιών μας, οι Ακαδημίες του Σκακιστικού τμήματος της Λέσχης Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος επαναλειτουργούν ακολουθώντας την ασφαλέστερη και πιο σταθερή προοπτική, αυτή των διαδικτυακών μαθημάτων.

Την ευθύνη των μαθημάτων έχει ο FM A. Μιχαηλίδης διευθυντής ενός ήδη πετυχημένου ξεκινήματος από την περσινή σχολική χρονιά και οι υπεύθυνοι της λέσχης προσβλέπουν στην αναπλήρωση του κενού κατά την διάρκεια της πανδημίας με διαδικτυακά μαθήματα μέσω ειδικής πλατφόρμας στο διαδίκτυο. 

Τα μαθήματα έχουν ήδη ξεκινήσει και οι διαδικτυακές τάξεις οργανώνονται σύμφωνα με την δυναμικότητα των παιδιών.

 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δημήτρη Λάμπρου, στο τηλέφωνο 6972659397, από τις 19:00 - 21:00 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey