Η κάλπη θα βρίσκεται στον Σύλλογο Μανταμαδιωτών

Αύριο οι εκλογές στην ΟΛΣΑ

16/06/2021 - 22:59

Την Πέμπτη 17 Ιουνίου πρόκειται να διεξαχθούν οι εκλογές στην Ομοσπονδία Λέσβιακών Συλλόγων Αττικής. Η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση έγινε την Κυριακή 13 Ιουνίου.

Η ΟΛΣΑ, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και μόνη και μαζί με άλλες Ομοσπονδίες ή Συνομοσπονδίες (Πανηπειρωτική) για να δοθεί παράταση στις θητείες των σωματείων, καθώς οι συνθήκες ήταν δύσκολες και απαγορευτικές για κάτι τέτοιο, ειδικά σε επίπεδο Ομοσπονδιών, χωρίς τοπικά χαρακτηριστικά.

Τελικά και μετά από την "εντολή" και "απαίτηση" ως υποχρεωτικό, του αρμόδιου τμήματος εποπτείας της Περιφέρειας Αττικής, για προκήρυξη εκλογών εντός Ιουνίου, καθώς οι πληροφορίες τους, ήταν ότι δε θα δοθεί εκ νέου παράταση θητειών, η ΟΛΣΑ προκήρυξε έγκαιρα σύμφωνα και με το Καταστατικό της, συνέλευση και εκλογές.

Τελικά την περασμένη Παρασκευή 11 Ιουνίου, γνωστοποιήθηκε από το υπ. Εσωτερικών, πως δίνεται παράταση θητειών μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου 2021, ήταν όμως αργά για αναβολή και αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να πραγματοποιηθούν κανονικά οι εργασίες της συνέλευσης στις 13 Ιουνίου.

Η συμμετοχή των αντιπροσώπων μας από 20 συλλόγους (από σύνολο 27) ήταν πολύ εποικοδομητική και οι συζητήσεις εξελίχθηκαν στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου. Την ίδια μέρα είχαν εκλογοαπολογιστική συνέλευση και οι Καλλονιάτες, κάτι που τους απέτρεψε να είναι στις εργασίες της ΟΛΣΑ. Ευχαριστίες και στο σύλλογο Βρισαγωτών (που αδυνατούσαν να είναι και κείνοι) για τη μεσολάβηση, έτσι ώστε να δοθεί η αίθουσα του δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου αδαπάνως για τη Συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Λόγω του προχωρημένου της ώρας που ολοκληρώθηκε η Γ.Σ. (στις 16.30 - 17.00) με αποτέλεσμα κάποιοι αντιπρόσωποι να έχουν αποχωρήσει και λόγω μή συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού μελών για εξελεγκτική και εφορευτική, η Γ.Σ. εξέλεξε τριμελή εφορευτική επιτροπή (από μέλη που είχαν δηλώσει αρχικά υποψηφιότητα) και αποφάσισε να διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία την Πέμπτη 17/6/2021 στον Σύλλογο Μανταμαδιωτών, 3ης Σεπτεμβρίου 39, 3ος όροφος, Αθήνα και από ώρα 16.00-20.00.

Η κάλπη θα βρίσκεται στον Σύλλογο Μανταμαδιωτών και η αναμονή, για αποφυγή συνωστισμού και τήρηση αποστάσεων με χρήση μάσκας υποχρεωτικά, θα είναι και στον σύλλογο Αγιασωτών, που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο.

 


Εμβολιασμός 2021

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey