Τα «Ελευθέρια» στη Λέσχη Πλωμαρίου

02/11/2016 - 16:02

Με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Η απελευθέρωση της Λέσβου» θα γιορταστεί η 104η επέτειος της 8ης Νοεμβρίου, στην αίθουσα της Λέσχης Πλωμαρίου «Βενιαμίν ο Λέσβιος», στις 11.30 το πρωί την ερχόμενη Τρίτη.

 

Με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Η απελευθέρωση της Λέσβου» θα γιορταστεί η 104η επέτειος της 8ης Νοεμβρίου, στην αίθουσα της Λέσχης Πλωμαρίου «Βενιαμίν ο Λέσβιος», στις 11.30 το πρωί την ερχόμενη Τρίτη.

Την ίδια μέρα και πριν από την έναρξη της προβολής, θα τιμηθεί με την απονομή ειδικού διπλώματος, ο Στάθης Στεργιανέλλης, που δώρισε στο Σωματείο πολύτιμα κειμήλια του σοφού Βενιαμίν, τα οποία βρίσκονταν στην κατοχή του, δηλαδή ένα πιστόλι, δυο πολεμικά μαχαίρια και μια ταμπακέρα. Τα κειμήλια αυτά μαζί με τα χειρόγραφα του Βενιαμίν, θα εκτίθενται σε ειδική, ασφαλώς θωρακισμένη προθήκη και θα είναι επισκέψιμα από το κοινό.

Στο μεταξύ στις 6.30 το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου, ο διευθυντής της ΕΤΑΛ, Τάσος Περιμένης, θα συναντηθεί στην αίθουσα της Λέσχης με την Ομάδα Νέων του Πλωμαρίου και θα συζητήσει μαζί τους, τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που δίνουν τα ευρωπαϊκά προγράμματα, τα οποία διαχειρίζεται η ΕΤΑΛ, δημιουργίας νέων επιχειρήσεων, ενίσχυσης παλαιών που υπάρχουν καθώς και επαγγελματικών διεξόδων, για νέους ανθρώπους που θέλουν να μείνουν και να σταδιοδρομήσουν στον τόπο τους.

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey