Με τον «Οιωνό»

09/06/2016 - 17:44

Το φετινό καλοκαίρι ο πολυχώρος «Οιωνός», στην παραλία Λουτροπόλεως Θερμής, μετατρέπεται σε ελεύθερο βήμα και χώρο ελεύθερης έκφρασης. 

Το φετινό καλοκαίρι ο πολυχώρος «Οιωνός», στην παραλία Λουτροπόλεως Θερμής, μετατρέπεται σε ελεύθερο βήμα και χώρο ελεύθερης έκφρασης.

Το αμφιθέατρο, οι εκθεσιακοί χώροι, οι συναυλιακοί χώροι και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις του «Οιωνού» υποδέχονται φέτος όποιον θέλει να κάνει το όνειρό του πράξη. «Αν ασχολείσαι με το τραγούδι, το θέατρο, τις εικαστικές τέχνες, τη φωτογραφία, τη μιμική, τον κινηματογράφο, το παραμύθι ή τα ανέκδοτα, τη συγγραφή ή τη μουσική», ο «Οιωνός», σε συνεργασία με τη φωλιά καλλιτεχνών, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μιχαήλ Δουκάκη, παραχωρούν το βήμα για την ανάδειξη των ταλέντων.

Για να πάρει κανείς μέρος στο φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι, πρέπει να στείλει την πρότασή του ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνήσει στο 22510 71311. Οι συμμετοχές που θα ξεχωρίσουν θα αξιοποιηθούν για συνεργασία και στα επόμενα φεστιβάλ. Αιτήσεις, χωρίς ηλικιακό όριο, θα γίνονται έως τις 25 Ιουνίου 2016.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey