«Το Πόλιον» έκοψε την πίτα του

19/02/2016 - 20:42

Την προηγούμενη Παρασκευή, στο «Πολύκεντρο» Πλωμαρίου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλωμαρίου «Το Πόλιον», παρουσία επισήμων και πλήθους κόσμου.

Την προηγούμενη Παρασκευή, στο «Πολύκεντρο» Πλωμαρίου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλωμαρίου «Το Πόλιον», παρουσία επισήμων και πλήθους κόσμου.

Η πρόεδρος του συλλόγου «Το Πόλιον», Μυρσίνη Βαρτή - Ματαράγκα, «καλωσόρισε» εκ μέρους όλων των μελών του Δ.Σ., τους παρευρισκομένους σημειώνοντας ότι «Το Πόλιον» διανύει το 17ο έτος της δημιουργικής πορείας του, συνεχίζοντας την πολύπλευρη δραστηριότητα του με όραμα την ανάδειξη και προστασία του φυσικού, δομημένου και ιστορικού περιβάλλοντος, όχι μόνο της περιοχής Πλωμαρίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Λέσβου και σκοπό τη συμβολή του στην πολιτιστική και κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη του.


Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στο Γενικό Λύκειο Πλωμαρίου (μαθητές και εκπαιδευτικοί) για τις εξαιρετικές, πανελληνίως και διεθνώς, σχολικές και εξωσχολικές δραστηριότητες και διακρίσεις του.
Οι μαθητές του Λυκείου Κώστας Ζαχαρίου και Στέλλα Λούπου παρουσίασαν σύντομα το περιεχόμενο των προγραμμάτων τους: «Επιχειρηματικότητα» και «Ειρήνη Ναυπλιώτου, 1η γυναίκα γιατρός της Λέσβου», αντίστοιχα.


Επίσης, απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στους διεθνώς, πολυβραβευμένους ελαιοτυποποιητές του Πλωμαρίου, στην οικογένεια Πρωτούλη, λάδι «Aegean Gold», στην οικογένεια Καλαμποκά, λάδι «Eirini Plomari», και στη νέα εταιρεία «Ελληνικές Αγροτικές Επιχειρήσεις», λάδι «Acaia», για την προσφορά τους στην προβολή, ανάδειξη και αξιοποίηση του πλωμαρίτικου ελαιόλαδου και τη συμβολή τους στην οικονομία του τόπου μας.


Ο πολύπλευρος απολογισμός των δραστηριοτήτων του Συλλόγου παρουσιάστηκε θεματικά και σύντομα με P.point καθώς και ο προγραμματισμός δραστηριοτήτων του 2016.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey