Αλλάζει από την άλλη εβδομάδα το ωράριο λειτουργίας τους

Μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι της Λέσβου

18/12/2012 - 16:51

Αλλάζει από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου το ωράριο λειτουργίας των Μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων της Λέσβου, λόγω έλλειψης φυλακτικού προσωπικού.

Αλλάζει από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου το ωράριο λειτουργίας των Μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων της Λέσβου, λόγω έλλειψης φυλακτικού προσωπικού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, μέχρι και τις 31 Μαρτίου το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Μυτιλήνης θα παραμένει κλειστό από Δευτέρα έως και Παρασκευή και θα ανοίγει Σαββατοκύριακα, από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, με δυνατότητα επισκεψιμότητας τις ημέρες που είναι κλειστό μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, στα τηλέφωνα 22510 40223 και 22510 44913.

Το Παλιό Αρχαιολογικό Μουσείο και το Αρχαίο Θέατρο Μυτιλήνης θα είναι κλειστά καθημερινά, με δυνατότητα επισκεψιμότητας μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στα ίδια τηλέφωνα.

Ο αρχαιολογικός χώρος του Προϊστορικού Οικισμού της Θερμής θα είναι ανοιχτός καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, ο αρχαιολογικός χώρος του Ιερού των Μέσσων θα είναι ανοιχτός από Τρίτη έως Κυριακή τις ίδιες ώρες και κλειστός κάθε Δευτέρα, ανοιχτή καθημερινά εκτός Δευτέρας, από τις 8 έως τις 3, θα είναι και η Αρχαιολογική Συλλογή Ερεσού και, τέλος, κλειστή θα παραμείνει η Αρχαιολογική Συλλογή της Νάπης, που θα είναι επισκέψιμη κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 22530 31786.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey