Ολοκληρώθηκε το πρώτο κάστινγκ, την Κυριακή η παρουσίαση του σήριαλ

«Δύο όχθες, ένας Ισμαήλ»

20/04/2012 - 14:29

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το διήμερο κάστινγκ που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης για τα γυρίσματα του νέου τουρκικού σήριαλ, με τίτλο «Δύο όχθες, ένας Ισμαήλ», που θα περιλάβει και πολλές σκηνές περιοχών της Λέσβου.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το διήμερο κάστινγκ που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης για τα γυρίσματα του νέου τουρκικού σήριαλ, με τίτλο «Δύο όχθες, ένας Ισμαήλ». Την Κυριακή 22 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, οι Μυτιληνιοί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναλυτική παρουσίαση της νέας κωμικής σειράς, που θα περιλάβει και πολλές σκηνές περιοχών της Λέσβου.

Πάνω από 50 άτομα, τόσο μέλη των ερασιτεχνικών ομάδων της Μυτιλήνης, όσο και άλλοι ενδιαφερόμενοι, έδωσαν την Τρίτη και την Τετάρτη τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας ένα ρόλο στην τουρκική σειρά. Οι συντελεστές τούς απαθανάτισαν σε ξεχωριστά βίντεο, ζητώντας τους να πουν κάποιες ατάκες στην τουρκική γλώσσα, αφού θέλουν να αποφύγουν τη χρήση υποτίτλων.

Από το αρχείο που σχηματίστηκε, θα επιλεγεί ένας αριθμός συμμετεχόντων, που θα παίξουν συγκεκριμένους δεύτερους ρόλους στα πρώτα επεισόδια της σειράς, τα οποία θα προβληθούν στην Τουρκία μέσα στο Μάιο. Τα ονόματα αυτά δεν είχαν γίνει γνωστά μέχρι χτες νωρίς το μεσημέρι και αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα. Από εκεί και πέρα, θα ξαναγίνουν κάστινγκ μέσα στο Μάιο και τον Ιούνιο, τα οποία θα αφορούν τα επόμενα επεισόδια.

Τόσο οι λεπτομέρειες που αφορούν στα γυρίσματα και τους συμμετέχοντες σε αυτά, όσο και όλες οι πληροφορίες που αφορούν στο «Δύο όχθες, ένας Ισμαήλ», θα παρουσιαστούν αναλυτικά στην παρουσίαση του σήριαλ που διοργανώνουν την Κυριακή 22 Απριλίου στις 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, ο Δήμος Λέσβου και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Στην παρουσίαση θα βρεθούν επώνυμοι Τούρκοι κι Έλληνες ηθοποιοί, σκηνοθέτες και παραγωγοί, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey