Ο «Αλαζών» και οι άλλοι....

Υπέρ Λοβέρδου ο Παναγιώτης Τσιράκης

01/12/2021 - 15:42

Με ανάρτησή του ο γνωστός καρδιολόγος Παναγιώτης Τσιράκης και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, τάσσεται υπέρ του Ανδρέα Λοβέρδου, σε ότι έχει να κάνει με τις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, τονίζοντας ότι ο κ. Λοβέρδος είναι ένα άτομο με πλούσιο αγωνιστικό παρελθόν, τεράστια κυβερνητική και κοινοβουλευτική εμπειρία, με βιογραφικό πολλών σελίδων, εξαιρετικά μαχητικός, εύθικτος και υπεύθυνος.

Ο «Αλαζών» και οι άλλοι....

«Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η πολυ - αναμενόμενη συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων προέδρων του ΚΙΝΑΛ, πλην ΓΑΠ.

Και συνετελέσθη το ακατόρθωτο, να διατηρηθεί το ήπιο κλίμα , να επικρατήσει η ευπρέπεια και ο αλληλοσεβασμός μεταξύ τους αλλά κυρίως να διαπιστωθεί ότι συμφωνούν σε όλα.

Για το μέγα αυτό επίτευγμα θριαμβολογούν πολλοί πολιτικοί σχολιαστές επικρίνοντας την μοναδική παραφωνία σ’ όλα αυτά που λέγεται Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος έδωσε τόνο και ένταση στην συζήτηση, ταράζοντας τα λιμνάζοντα νερά, θυμίζοντας στους τηλεθεατές ότι επρόκειτο για πολιτική συζήτηση και όχι για κάποια συνέντευξη τύπου των μελών ενός θεατρικού θιάσου λίγο πριν την παράσταση.

Το αποτέλεσμα ήταν, να κατηγορηθεί ότι επιχείρησε να διαταράξει το ήπιο κλίμα και ότι η παρουσία του εξέπεμπε ως ένα βαθμό, αλαζονεία.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ένα άτομο με πλούσιο αγωνιστικό παρελθόν, τεράστια κυβερνητική και κοινοβουλευτική εμπειρία, με βιογραφικό πολλών σελίδων, εξαιρετικά μαχητικός, εύθικτος και υπεύθυνος που όλα μαζί τον καθιστούν έντονα εκδηλωτικό και αιχμηρό στις απόψεις του, τόσο, όσο για να δοθεί η δυνατότητα σε ορισμένους να του προσάψουν εσκεμμένα ή λαθεμένα αλαζονική συμπεριφορά που καμία σχέση δεν έχει με τον άνθρωπο και πολιτικό Ανδρέα Λοβέρδο.

Πέρα απ’ αυτά, αν δεν κάνω λάθος, ο λόγος πραγματοποίησης της εν λόγω συζήτησης δεν ήταν μόνο να φανεί ότι υπάρχει ενότητα και ομοψυχία, αλλά κυρίως να αναδειχθούν τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία  και να διατυπωθούν ξεκάθαρες θέσεις πάνω σ' αυτά από όλους, καθώς επίσης να επισημανθούν και τα σημεία εκείνα όπου συμφωνούν αλλά και που διαφωνούν.

Προς την κατεύθυνση όμως αυτή παραδόξως κινήθηκε μόνο ο ''αλαζών'' Λοβέρδος, θέτοντας σημαντικά ερωτήματα αλλά και παίρνοντας σαφείς και ξεκάθαρες θέσεις σε σοβαρά ζητήματα εκτιμώντας την απαίτηση του ελληνικού λαού, να γνωρίζει... υπενθυμίζοντάς μας συγχρόνως ότι η τόλμη η ειλικρίνεια και η υπευθυνότητα είναι τα γνωρίσματα εκείνα που πρέπει να χαρακτηρίζουν τον πολιτικό της σύγχρονης εποχής» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Παναγιώτης Τσιράκης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey