Στο πολύπαθο χωριό

Τη Βρίσα θα επισκεφθεί την Πέμπτη ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Ιάσων Πιπίνης

23/11/2022 - 11:00 Ενημερώθηκε 23/11/2022 - 13:12

Το χωριό Βρίσα θα επισκεφθεί την Πέμπτη το μεσημέρι ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ιάσων Πιπίνης, προκειμένου όπως αναφέρει, να καταγράψει τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του χωριού.  

Ο κ. Πιπίνης, με καταγωγή από το Μεσότοπο της Λέσβου, έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον κοινοτάρχη του χωριού, κατοίκους και φορείς, στη 1 και μισή το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Βρίσας. «Στόχος μου είναι να καταγράψω και εγώ τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους αυτού του πολύπαθου χωριού μας και στο βαθμό που έχω δυνατότητα, να συμβάλλω και εγώ, ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες επίλυσης των προβλημάτων», αναφέρει ο κ. Πιπίνης σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο.

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση και οι θεσμικοί τοπικοί φορείς εδώ και καιρό δρομολογούν τις διαδικασίες», ωστόσο επισημαίνει πως αναγνωρίζει ότι «υπάρχουν ακόμη αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να επιλυθούν».

Η Βρίσα είχε πληγεί από τον καταστροφικό σεισμό του 2017, ενώ το περασμένο καλοκαίρι επλήγη και από τη μεγάλη φωτιά στη Λέσβο. Ο κ. Ιάσων Πιπίνης είχε προαναγγείλει επίσκεψη του ίδιου του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey