Επίσκεψη Αθανασίου στους αγροτικούς συνεταιρισμούς μαζί με Κατσαβέλλη

Συνάντηση στην Στύψη Συνάντηση στην Στύψη Φωτογραφία Γραφείο Τύπου Χαράλαμπου Αθανασίου

Στο επίκεντρο οι συνεταιρισμοί Στύψης & Πέτρας

08/08/2022 - 13:30 Ενημερώθηκε 08/08/2022 - 14:15

Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Χαράλαμπος Αθανασίου συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του παραρτήματος Αιγαίου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Παναγιώτη Κατσαβέλλη, επισκέφτηκε τους αγροτικούς συνεταιρισμούς της Πέτρας και Στύψης, έχοντας την ευκαιρία να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις τους και να συναντηθεί με τους προέδρους, τα μέλη των Δ.Σ. των συνεταιρισμών καθώς και με τους διαχειριστές τους.

Οι συναντήσεις είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού μέσα από εποικοδομητικό διάλογο εξετάστηκαν τα επί μέρους ζητήματα του κτηνοτροφικού και του ελαιοπαραγωγικού κλάδου της περιοχής και της Λέσβου γενικότερα. Συζητήθηκαν οι προτεινόμενες λύσεις καθώς και οι προοπτικές των κλάδων μέσα από τη χρηματοδότηση αναπτυξιακών προγραμμάτων των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Συγκεκριμένα στην Πέτρα ο Αντιπρόεδρος της Βουλής είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί από κοντά το νέο σύγχρονο τυροκομείο του συνεταιρισμού, που βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Στη Στύψη πέρα από τη δυναμική του κλάδου της τυροκομίας ενημερώθηκε για την αλματώδη πρόοδο στον τομέα της τυποποίησης ελαιόλαδου, που για πολλά χρόνια πρωτοπορεί ο συνεταιρισμός της Στύψης, με σημαντικές εξαγωγές.

Συνάντηση Αθανασίου στην Πέτρα

Κατά την επίσκεψή στην Πέτρα, ακόμη, δόθηκε η ευκαιρία για συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Πέτρας, όπου συζήτησαν τεχνικά θέματα που απασχολούν τις κτηριακές υποδομές της ενορίας.   

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey