Στο επίκεντρο ο πρωτογενής τομέας

Από την επίσκεψη του κ. Αθανασίου στο Σκαλοχώρι Από την επίσκεψη του κ. Αθανασίου στο Σκαλοχώρι Γραφείο Τύπου Χαράλαμπου Αθανασίου

Σε Σκαλοχώρι ο Αθανασίου

14/08/2022 - 09:00

Την Πέμπτη 11 Αυγούστου ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Ν. Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του παραρτήματος Αιγαίου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Παναγιώτη Κατσαβέλλη επισκέφτηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σκαλοχωρίου όπου συνομίλησαν με τον πρόεδρο του κ. Ανέστη Τικέλλη, τα μέλη του ΔΣ του συνεταιρισμού, καθώς και με τον Περιφερειακό Σύμβουλο και διαχειριστή του κ. Στρατή Κυρατζή. Σκοπός της επίσκεψης ήταν ο εντοπισμός, η ανάδειξη και η δρομολόγηση της επίλυσης των προβλημάτων που σχετίζονται με το χώρο της κτηνοτροφίας και κυρίως εκείνων που αφορούν τη μεταφορά ζωοτροφών. Επίσης, ξεναγήθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού, που απασχολεί σε μόνιμη βάση 9 εργαζόμενους, καθώς και στο υπό κατασκευή νέο παραληπτήριο γάλακτος που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα των Ομάδων Παραγωγών (Μέτρο 9) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 

Στη συνέχεια συνοδευόμενος από την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σκαλοχωρίου κα. Δέσποινα Μαϊάκη και τον κ. Στρατή Κυρατζή είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον Συνεταιρισμό Γυναικών Σκαλοχωρίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο, την έκθεση λαογραφίας, καθώς και την πλατεία του χωριού, όπου συνομίλησε με κατοίκους και επισκέπτες του.       

Κατά την επίσκεψη του στην Άντισσα ο κ. Αθανασίου βρέθηκε στην πλατεία του χωριού κουβεντιάζοντας με κατοίκους και επισκέπτες της, ενώ συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του τυροκομείου «Θυμέλη» κ. Θεολόγο Ψωμά και με κτηνοτρόφους του χωριού συζητώντας για θέματα που αφορούν την κτηνοτροφία και το μέλλον της στη Λέσβο. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey