Τα αποτελέσματα της σημερινής συνάντησης

Προχωράνε ο δρόμος Καλλονής - Πέτρας και το φράγμα Τσικνιά

23/09/2021 - 17:57 Ενημερώθηκε 24/09/2021 - 15:27

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υποδομών και είχε θέμα τα δύο μεγάλα έργα που αφορούν τη Λέσβο εκείνο του Φράγματος Τσικνιά και του δρόμου Καλλονής - Πέτρας. Τα δύο έργα σύμφωνα με το αποτέλεσμα της συνάντησης πρόκειται να προχωρήσουν κανονικά με τον δρόμο Καλλονής - Πέτρας να τροποποιείται από την μελετητική ομάδα του Υπουργείου μεταφορών και υποδομών και το Φράγμα Τσικνιά να δημοπρατείται αρχές του 2022.

Την συνάντηση προκάλεσε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Λέσβου του κυβερνώντος κόμματος Χαράλαμπος Αθανασίου και σε αυτή συμμετείχαν ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, από την Υπηρεσία Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας η μηχανικός Αγγελική Σαραντινού και Δημήτρης Ακριώτης. 

Θυμίζουμε ότι το πρόβλημα που είχε προκύψει είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο δρόμος Καλλονής - Πέτρας σύμφωνα με την μελέτη επρόκειτο να περάσει από το  σημείο που είχε προσδιοριστεί από την άλλη μελέτη να γίνει το Φράγμα Τσικνιά. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey