Ανεβαίνει ο προεκλογικός πυρετός

Άποψη Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Άποψη Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Φωτογραφία: Ανδρονίκη Κουτσαβλή

«Πόλεμος» Μαλέλη – Μουτζούρη με επίκεντρο την ανάπτυξη των νησιών του Βορείου Αιγαίου

20/06/2022 - 17:30

Σε προεκλογικό πυρετό φαίνεται πως ψήνονται Σταμάτης Μαλέλης και Κώστας Μουτζούρης με υποψήφιο και νυν περιφερειάρχη με τις δύο πλευρές να έχουν ξεκινήσει έναν «πόλεμο» ανακοινώσεων με επίκεντρο την ανάπτυξη των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Πρώτος σχετική ανακοίνωση είχε κοινοποιήσει ο κ. Μαλέλης ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων  «Να σταματήσει ο Μουτζούρης την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος».

Σε απάντηση η Περιφερειακή Αρχή χωρίς να απαντά με συγκεκριμένο αποδέκτη κοινοποποίησε ακολούθως δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρεται: «Η παρούσα Περιφερειακή Αρχή Βορείου Αιγαίου, από την προεκλογική περίοδο έως και σήμερα, απέφυγε τους ανούσιους δημόσιους βερμπαλισμούς και επικεντρώθηκε στην παραγωγή και προγραμματισμό έργων ανάπτυξης των νησιών μας. Θεωρούμε ότι η παλαιοκομματική τακτική των αντιπαραθέσεων και των δημόσιων  «τσακωμών» προς τέρψη και ανάδειξη εκείνων, που είναι εθισμένοι σε τέτοιου είδους πρακτικές, δεν ενδιαφέρει τους πολίτες και γι’ αυτό δεν θα συρθεί σκόπιμα σε «λασπόλουτρα», τα οποία δεν είναι ούτε της παιδείας της ούτε της κουλτούρας της».

Μετά από αυτή ο υποψήφιος για την θέση του Περιφερειάρχη, Σταμάτης Μαλέλης, κοινοποίησε: «Μόνο θυμηδία προκαλεί η ανακοίνωση περί λάσπης και αναπτυξιακών έργων της περιφερειακής αρχής του Βορείου Αιγαίου. Μοιάζει με αυτοκριτική! Κύριε Μουτζούρη τα πράγματα είναι απλά. Σταματήστε αμέσως να σπαταλάτε τα χρήματα των πολιτών του Βορείου Αιγαίου. Σταματήστε τους πληρωμένους κονδυλοφόρους και τους …Γκρούεζες που μας γυρίζουν σε μαύρες εποχές! Τη μέρα που ανακοινώνεται ότι τον Μάιο μόλις 4.741 επιβάτες από την Ευρώπη , μέσω του αεροδρομίου, επισκέφθηκαν τη Λέσβο και 298.000 τη Ρόδο θα έπρεπε να σιωπάτε. Πού πήγαν τα 700.000 ευρώ για την προβολή του Βορείου Αιγαίου; Θα ερευνήσουμε μία προς μία τις συμβάσεις ! Η περίοδος της μιζέριας του άκρατου λαϊκισμού και της υπανάπτυξης τελειώνει».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey