FOLLOW US

Πολιτική

  • Παρέμβαση του Υπεύθυνου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Β. Αιγαίου Νίκου Κατράνη, επισημαίνοντας τα κύρια χαρακτηριστικά του 11ου συνεδρίου της ΝΔ
«Ο Ελληνικός λαός πρέπει να ακούσει πια την αλήθεια…»

Με την  κεντρική ομιλία του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι εργασίες του ενδέκατου συνεδρίου της  Νέας Δημοκρατίας και ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Βορείου Αιγαίου Νίκος Κατράνης, τοποθετείται θέλοντας να καταγράψει τα βασικά χαρακτηριστικά του Συνεδρίου, αλλά και να καταλήγει στο συμπέρασμα πως «η δικαίωση του Κυριάκου για την διάλυση και επανίδρυση της ήλθε πολύ γρήγορα»!  

α) Ήταν ένα  συνέδριο Θέσεων και Αρχών -βαθειά ποιοτικό και πολιτικό που πραγματοποιήθηκε σε μια κρίσιμη για το μέλλον της χώρας στιγμή, ένα συνέδριο ανοιχτό στην κοινωνία  και ως προς την συμμετοχή αλλά και ως προς την διαμόρφωση θέσεων. Επιστέγασμα επτά προσυνεδρίων και δύο θεματικών ημερίδων, όπου καλύφθηκε ολόκληρο το φάσμα του προγραμματικού πλαισίου, μέσα στο οποίο  θα κινηθεί η Κυβερνητική πολιτική της Ν.Δ.

β) Ήταν ένα συνέδριο αμοιβαίων δεσμεύσεων και υποχρεώσεων κομματικής ηγεσίας και μελών, όπου ετέθησαν οι βάσεις δημιουργίας μιας νέας εποχής διακυβέρνησης  του τόπου με κύριους άξονες την ΑΛΗΘΕΙΑ, το κοινό και ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, τις ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. Κυρίως όμως ήταν ένα συνέδριο ΑΛΗΘΕΙΑΣ, που έδωσε ξεκάθαρο τον οδικό χάρτη της Κυβερνητικής πορείας της ΝΔ που οσονούπω έρχεται, χωρίς σκοτεινά σημεία, μισές αλήθειες, ψεύτικες υποσχέσεις και πολλά «ΘΑ». Η φράση «ΑΛΗΘΕΙΑ  και μόνο ΑΛΗΘΕΙΑ» αποτελεί την πεμπτουσία του Συνεδρίου και του Προέδρου μας Κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

γ) Όλοι οι σύνεδροι με τις τοποθετήσεις τους, έδειξαν να συνειδητοποιούν, ότι η Ελλάδα επιβάλλεται και πρέπει να φύγει μπροστά, να επανεκκινήσει , να φέρει πίσω τα παιδιά της, να δώσει ευκαιρίες  σε όλους, να ξεφύγει από το τέλμα, την φτωχοποίηση και την ισοπέδωση.

Για να γίνουν όμως όλα αυτά θα πρέπει ο Ελληνικός λαός να ακούσει την ΑΛΗΘΕΙΑ από ηγέτη σοβαρό  και υπεύθυνο και αυτό σήμερα μονάχα ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει το πολιτικό ανάστημα, το θάρρος  και την αποφασιστικότητα να το κάνει.

Το δείχνει κάθε μέρα με τις πράξεις και αποφάσεις του.  Προχωρά με πολύ θάρρος και παρρησία, χωρίς παρεκκλίσεις και συμβιβασμούς στην υλοποίηση  και εφαρμογή όλων εκείνων  που υποσχέθηκε στον Ελληνικό Λαό κατά την προεκλογική διαδικασία.

Παράλληλα κάθε μέρα με τα πιστεύω του και τις πράξεις χτίζει ένα όλο και πιο ισχυρό Αρχηγικό προφίλ, στέλνοντας συγχρόνως μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι στην πορεία για την σωτηρία της χώρας, δεν χωράνε παλινδρομήσεις, συμβιβασμοί, εσωστρέφεια και υπονομεύσεις. Υπάρχει μονόδρομος και αυτόν πρέπει αναγκαστικά να ακολουθήσουμε.

Το κόμμα από την επομένη του συνεδρίου βρίσκεται σε εκλογική τροχιά  και ΚΑΛΕΙ όχι μονάχα τα μέλη του, αλλά όλους τους Έλληνες στην κοινή προσπάθεια για μια καινούρια Ελλάδα.

δ) Δεν μπορεί να μην επισημανθεί ως βασικό χαρακτηριστικό του Συνεδρίου η παρουσία της Νεολαίας , της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ, που χωρίς λαϊκίστικες κορώνες, ντουντούκες και άναρθρες κραυγές, με τις υπεύθυνες θέσεις και τοποθετήσεις των μελών της, απέδειξε ότι μπορεί επάξια να εκπροσωπεί ένα σύγχρονο Φιλελεύθερο και Ευρωπαϊκό κόμμα  όπως είναι η ΝΔ, αλλά και να αποτελεί βασική πηγή άντλησης στελεχών για την ανανέωση του κόμματος.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ
FOLLOW US
Copyright © 2017 EmprosNet.gr
Εμπρος Ημερήσια Εφημερίδα Νομού Λέσβου - Καρά Τεπέ - Mυτιλήνη - 81100
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Top