Ανακοίνωση με αφορμή την επίσκεψη του Αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης

ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου: «Πλεόνασμα θράσους διαθέτει ο Τσίπρας»

28/07/2021 - 11:41

Θρασύ χαρακτηρίζουν τα στελέχη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ασκώντας του κριτική με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στη Λέσβο.

Δεν παραλείπουν μάλιστα να επισημάνουν το γεγονός ότι στη λίστα των περιοχών που επισκέφτηκε δεν περιλαμβανόταν Μόρια, Καρά Τεπές, και Μεσότοπο.

Τα στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. κάνουν λόγο για την χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από την χώρα αναφερόμενοι σε εκείνη του κ. Τσίπρα τονίζοντας ότι εξαπάτησε πολλάκις τον ελληνικό λαό.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. –Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα στη Λέσβο, μία επίσκεψη που στερούνταν σκοπού, απέδειξε για ακόμη μία φορά, πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαθέτει πλεόνασμα θράσους για να κοροϊδεύει εν ψυχρώ την τοπική κοινωνία. Η απουσία επίσκεψης στην πολύπαθη Μόρια, καθώς και στο προσωρινό Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ.) στο Καρά- Τεπέ, η απουσία επίσκεψης στον πρότυπο Αγροτικό Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Μεσοτόπου, που πρόσφατα καταστράφηκε από πυρκαγιά και η εν γένει απαξίωση των αγροτών και κτηνοτρόφων του νησιού μας, δια της έλλειψης αναφοράς προτάσεων για την επίλυση των ζητημάτων, που τους απασχολούν, αναδεικνύουν για ακόμη μία φορά την αδυναμία παραγωγής πολιτικής εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ευτυχώς, η πολική και το αποτύπωμα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, της χειρότερης κυβέρνησης όλων των εποχών και ενός κόμματος, που εξαπάτησε πολλάκις τον ελληνικό λαό και επένδυσε στο πολιτικό ψέμα, έσβησε χάρη στις εργώδεις και συνεχείς προσπάθειες του Πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη. Διότι η Κυβέρνηση εν μέσω συνθηκών πανδημίας αλλά και με μία αντιπολίτευση διαρκώς υπονομευτική και εντελώς κατώτερη των περιστάσεων, κατάφερε να αποκαταστήσει το κύρος της χώρας μας διεθνώς με μία σειρά δομικών και ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων σε όλους τους τομείς. Οι συγκρίσεις, λοιπόν, είναι εμφανέστατες και αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ουδέποτε υποχώρησε από τη δέσμευσή της να είναι κοντά στους πολίτες, ειδικά στους πιο αδύναμους, με έργα ουσίας και όχι επικοινωνίας».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey