Το μήνυμα της υποψήφιας Βουλευτού Λέσβου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μαγδαληνής Τούφου

Η υποψήφια βουλευτής Λέσβου με τον ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Μάγδα Τούφου  Η υποψήφια βουλευτής Λέσβου με τον ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Μάγδα Τούφου

«Η Λέσβος, η Λήμνος, ο Άγιος Ευστράτιος δεν μπορούν πια να μένουν πίσω»

01/02/2023 - 13:00

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση και μεγάλη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στο νομό Λέσβου με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ για τις εθνικές εκλογές του 2023.

Η πρόταση και η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου, από τον Προέδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, η ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων, η προτροπή πολλών συντρόφων μου αλλά και συμπολιτών μου με διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις, με τιμούν.

Μου δίνουν τη δύναμη να αγωνιστώ, έχοντας την πίστη ότι αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος για τα νησιά μας και θα τα φέρει στην θέση που τους αξίζει» αναφέρει στο μήνυμά της η υποψήφια βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Μαγδαληνή Τούφου και συνεχίζει: «Η Λέσβος, η Λήμνος, ο Άγιος Ευστράτιος δεν μπορούν πια να μένουν πίσω, δεν αντέχουν άλλες αδικίες και οπισθοδρόμηση σε όλους τους τομείς.

Εμείς που επιλέξαμε να ζούμε, να εργαζόμαστε, να δημιουργούμε στην παραμεθόριο, απαιτούμε σεβασμό, πρόοδο και ανάπτυξη.

Ζητάμε διασφάλιση των κεκτημένων μας και επιστροφή όσων η πολιτεία είχε φροντίσει στο παρελθόν να θεσπίσει ως κίνητρα για τις παραμεθόριες και ακριτικές πατρίδες μας.

Σας καλώ, με ενότητα, όραμα και ελπίδα, σε συστράτευση για τη ΝΙΚΗ και την ΑΛΛΑΓΗ.

Θα είναι Νίκη για τη Δημοκρατία, την Πρόοδο, την Ανάπτυξη, το Μέλλον των νησιών μας».

 

Βιογραφικό σημείωμα

Γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στη Μύρινα Λήμνου και είναι 55 ετών. Είναι έγγαμη και έχει δύο κόρες ηλικίας 33 & 28 ετών. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, έχει άριστη γνώση της αγγλικής και πολύ καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας.

Είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1989 οπότε και εκλέχτηκα για πρώτη φορά, ως μέλος, στη Νομαρχιακή Επιτροπή Λήμνου ενώ έχει εκλεγεί και συμμετάσχει σχεδόν σε όλα τα συνέδρια του ΠΑΣΟΚ.

Έχει διατελέσει τρείς φορές ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ της ΝΕ ΛΗΜΝΟΥ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΜΕΩΝ (ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ /ΠΑΙΔΕΙΑΣ / ΜΜΕ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ / ΙΣΟΤΗΤΑΣ). Στην διαδικασία της 8ης Μαΐου για την ανάδειξη μελών των νέων Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ εκλέχτηκε εκ νέου μέλος (1η σε σταυρούς προτίμησης) και από 22-06-2022 είμαι ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ της ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΛΗΜΝΟΥ.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος στον Καλλικρατικό Δήμο Λήμνου(1η σε σταυρούς προτίμησης του ψηφοδελτίου). Επανεκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος το 2014 και διατέλεσε για πέντε έτη ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Ν.Π.Δ.Δ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ» του Δήμου Λήμνου. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφια Περ/κή Σύμβουλος στο Συνδυασμό του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στην Περ/ρεια Βορείου Αιγαίου, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Χριστόφα. Την τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο (2019-2023) είναι Περ. Σύμβουλος και Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου. Ταυτόχρονα ως μόνιμη υπάλληλος της Περ. Βορείου Αιγαίου/Επαρχείου Λήμνου από το 2000 (και με προηγούμενη 5ετή θητεία στο Υπουργείο Πολιτισμού) είναι αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων Λέσβου-Λήμνου, εκπροσωπώντας τους συναδέλφους της στον συνδικαλιστικό τους φορέα.

«Στην πρόσκληση του Προέδρου μας, Νίκου Ανδρουλάκη για εγρήγορση για τις εθνικές εκλογές αποφάσισα να δεχτώ την τιμητική πρόταση υποψηφιότητας στις βουλευτικές εκλογές του 2023, προσδοκώντας να απευθυνθώ στους πολίτες της Λέσβου, της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου με σεβασμό, ειλικρίνεια και την πίστη ότι αν με τιμήσουν με την ψήφο τους θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις και θα ενώσω μαζί τους τη φωνή και τη θέληση μου για να παλέψουμε για τα νησιά μας για πρόοδο, ευημερία και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» σημειώνει.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey