Συνάντηση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη

Η ανάγκη διατήρησης του νησιωτικού ΦΠΑ στο επίκεντρο

10/05/2021 - 11:36

Την ανάγκη διατήρησης του Νησιωτικού ΦΠΑ και για τα 5 νησιά του Αιγαίου που φέρουν το μεγαλύτερο βάρος του μεταναστευτικού, εξέφρασε στον  νέο Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησή τους την Παρασκευή 7 Μαΐου, ημέρα παράδοσης της δημοτικής δομής του Καρά Τεπέ,  στον δήμο και τους δημότες της Μυτιλήνης.

Θυμίζουμε ότι στις 30 Ιουνίου λήγει η εξαμηνιαία προθεσμία ισχύος του Φ.Π.Α..

Συνάντηση με τον νέο Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη πραγματοποίησε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, την Παρασκευή 7 Μαΐου,ο οποίος βρισκόταν στη Λέσβο, επ’ ευκαιρία της παράδοσης της δημοτικής δομής του Καρά Τεπέ,  στον δήμο και τους δημότες της Μυτιλήνης.

Οι κκ. Μηταράκης και Κουτουλάκης, συζήτησαν εκτενώς την ανάγκη ενίσχυσης των πλωτών μέσων που πραγματοποιούν περιπολίες στο νησί της Λέσβου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey