Στο επίκεντρο η Τουριστική προβολή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

O υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Σταμάτης Μαλέλης O υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Σταμάτης Μαλέλης Φωτογραφία αρχείου:΅Ελένη Γαλάνη

Διασταυρώνουν τα ξίφη τους Μαλέλης και Νύκτας

18/03/2023 - 12:00

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν την εβδομάδα που προηγήθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Σταμάτης Μαλέλης και ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Βορείου Αιγαίου Νικόλαος Νύκτας. Αφορμή στάθηκε η επίσκεψη του κ. Μαλέλη στην Λήμνο και οι δηλώσεις που έκανε, αναφορικά με δικαστική έρευνα σχετικά με την τουριστική προβολή της Περιφέρειας.

Ο κ. Νύκτας σε δελτίο Τύπου που κοινοποίησε κάνει λόγο για ανακρίβειες στις δηλώσεις Μαλέλη. Συγκεκριμένα σημειώνει: «Ο κ. Μαλέλης σε συνέντευξη τύπου στη Λήμνο, ο μεταξύ άλλων ανακριβειών ανέφερε ότι δήθεν υπάρχει δικαστική έρευνα για διασπάθιση χρημάτων της τουριστικής προβολής της Περιφέρειάς μας». Η αναφορά αυτή, είπε, είναι παντελώς ψευδής αφού όπως σημειώνει «ουδεμία τέτοια έρευνα υπάρχει, ούτε έχουμε κληθεί για οποιοδήποτε θέμα , από εισαγγελική ή άλλη αρχή» και ακολούθως καλεί τον κ. Μαλέλη να ανακαλέσει: «Επειδή υπάρχει απόλυτη νομιμότητα σε όλες τις αποφάσεις της Περιφερειακής Αρχής Βορείου Αιγαίου, οι οποίες έχουν ψηφισθεί είτε από το Περιφερειακό Συμβούλιο είτε από την Οικονομική Επιτροπή και ουδεμία σκιά υπάρχει σχετικά με τη διαχείριση του Δημοσίου χρήματος , καλώ τον κ. Μαλέλη να ανακαλέσει όσα ψευδώς και δημοσίως ανέφερε, ειδάλλως θα υπάρξει δικαστική προσφυγή εναντίον του», ενώ καταλήγοντας αναφέρει: «Λυπάμαι που ο κ. Μαλέλης ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία με ψεύδη και συκοφαντίες. Του υπενθυμίζω το ότι «καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται». Αιδώς Αργείοι».

Και ο αντίλογος Μαλέλη

Το θέμα πήρε διαστάσεις κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Στ. Μαλέλης με δελτίο Τύπου που κοινοποίησε έσπευσε να διευκρινίσει τι ...παίζει με την επίμαχη αναφορά του, με μια λιτή απάντηση και με συγκεκριμένα στοιχεία, που θα φανούν αν όντως υπάρχει θέμα δικαστικής έρευνας, σημειώνοντας ότι: «Επαναλαμβάνω. Ο φάκελος των καταγγελιών για ατασθαλίες της Περιφέρειας εστάλη από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην Εισαγγελία Μυτιλήνης όπου και βρίσκεται. Η Δικαιοσύνη φυσικά κάνει τη δουλειά της».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey