«Η ισότιμη πρόσβαση των πολιτών σε δημόσιες υπηρεσίες αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση»

Στιγμιότυπο από την συνάντηση Στιγμιότυπο από την συνάντηση Φωτογραφία Γραφείο Τύπου Χαράλαμπου Αθανασίου

Δέσμευση Αθανασίου για μεταφορά του προβλήματος των ΔΟΥ Λέσβου – Χίου στα αρμόδια Υπουργεία

24/06/2025 - 09:39 Ενημερώθηκε 24/06/2025 - 11:34

 Την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2025 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Βουλευτή Χαρ. Αθανασίου με το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου των εργαζομένων στις ΔΟΥ Λέσβου-Χίου.

Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα με κοινή διάθεση για συνεργασία και επίλυση προβλημάτων προς όφελος των πολιτών και της εθνικής οικονομίας.

Το κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η επικείμενη υποβάθμιση της υπηρεσίας.

Ο Βουλευτής  εξέφρασε την ανησυχία του για τις επιπτώσεις που ενδέχεται να έχει η υποβάθμιση της εφορίας στην εξυπηρέτηση των πολιτών, στη λειτουργία των τοπικών επιχειρήσεων και γενικότερα στην οικονομική δραστηριότητα της περιοχής.

Ο κ. Αθανασίου δεσμεύτηκε να μεταφέρει το ζήτημα στα αρμόδια Υπουργεία, τονίζοντας πως η ισότιμη πρόσβαση των πολιτών σε δημόσιες υπηρεσίες αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey