Βαρβιτσιώτης: "Περιμέναμε περισσότερη ανθρωπιά από αυτούς που βασίζονταν στη μικροπολιτική των μαγκαλιών"

31/01/2017 - 16:12

"Λίγη περισσότερη υπευθυνότητα και ανθρωπιά από αυτούς που, όταν ήταν στην Aντιπολίτευση, βασιζόντουσαν στη “μικροπολιτική των μαγκαλιών”, δεν θα έβλαπτε"

Ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄Αθηνών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε διάστημα λίγων ημερών, στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης προσφύγων και παράνομων μεταναστών της Μόριας Λέσβου, έχουν καταγραφεί τρεις αιφνίδιοι θάνατοι νέων ανθρώπων, μια απόπειρα αυτοκτονίας και μια  διακομιδή στο νοσοκομείο Μυτιλήνης με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Τα περιστατικά αυτά πέρα από θλίψη, προκαλούν και έντονο προβληματισμό.

Για να ενδιαφερθεί ο - λαλίστατος κατά τα άλλα - κ. Μουζαλάς για το τι πραγματικά συμβαίνει εκεί, έπρεπε να προηγηθούν όλα αυτά.

Γιατί μέχρι τώρα, παρά τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις και επισημάνσεις μας και παρά τα σημαντικά κονδυλία που έχει λάβει η χώρα από την Ε.Ε., “κρυβόταν” πίσω από τις ανυπόστατες διαβεβαιώσεις του.

Λίγη περισσότερη υπευθυνότητα και ανθρωπιά από αυτούς που, όταν ήταν στην Aντιπολίτευση, βασιζόντουσαν στη “μικροπολιτική των μαγκαλιών”, δεν θα έβλαπτε».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey