Στα δύο ο δρόμος της Θερμής με κλούβα των ΜΑΤ με φόντο την ομιλία Κασιδιάρη- Λαγού- PICS

16/11/2016 - 20:59

Στα δύο έχει χωριστεί ο κεντρικός δρόμος της Θερμής με κλούβα των ΜΑΤ και αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει τους διαδηλωτές της αντιφασιστικής κινητοποίησης,

καθώς στη ξενοδοχείο "Lesvos Inn" βρίσκεται σε εξέλιξη η ομιλία των Χρυσαυγιτών βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγού.

Στα δύο έχει χωριστεί ο κεντρικός δρόμος της Θερμής με κλούβα των ΜΑΤ και αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει περίπου 100 διαδηλωτές της αντιφασιστικής κινητοποίησης, καθώς στη ξενοδοχείο "Lesvos Inn" βρίσκεται σε εξέλιξη η ομιλία των Χρυσαυγιτών βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγού.

Ας σημειωθεί ότι ο αποκλεισμός του δρόμου, έχει προκαλέσει ήδη... εκνευρισμό σε πολλούς οδηγούς που έχουν κατεύθυνση προς τη Θερμή. Μάλιστα πριν από λίγο προκλήθηκε και ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις που δεν αφήνουν... κουνούπι να περάσει από την περιοχή, αφού ένα όχημα μετέφερε άτομο με πρόβλημα υγείας.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν εξηγήσεις για το μπλόκο που έχει γίνει στον κεντρικό δρόμο.

Πρόκειται για την κινητοποίηση που εξήγγειλε ο Συντονισμός Σωματείων και Συλλογικοτήτων.

Ομάδα ακτιβιστών και φοιτητών ετοίμασε "θερμή υποδοχή" σήμερα το πρωί στους Χρυσαυγίτες Βουλευτές Κασιδιάρη και Λαγό στο Λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου ανέμεναν να καταφτάσουν με το πλοίο, ερχόμενοι από την ομιλία τους στη Χίο. Εν τέλει οι βουλευτές φυγαδεύτηκαν και οι διαδηλωτές αποχώρησαν από το λιμάνι.
Από την Τρίτη το βράδυ περιφρουρούν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μυτιλήνη ομάδες αστυνομικών, ενώ τεράστια μέτρα έλαβε η αστυνομία για την ομιλία των Χρυσαυγιτών στη Θερμή, αποκλείοντας συνδικαλιστές και διαδηλωτές που πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή συλλαλητήριο αντιφασιστικό  στην περιοχή. 
Στη Χίο, πάντως, περίπου 40 άτομα παρακολούθησαν την ομιλία των Χρυσαυγιτών για το "λαθρομεταναστευτικό" την Τρίτη, ενώ 200 διαδήλωναν ενάντια της ΧΑ.Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στελέχη της ΧΑ δεν άφησαν τους δημοσιογράφους να φωτογραφίσουν το ολιγοπληθές κοινό.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey