Μετά τον Πάπα, άλλη μία επίσκεψη που -όμως- δεν έχει επιβεβαιωθεί

Μόνο ο Ομπάμα δεν έχει έρθει... ακόμα!

19/10/2016 - 18:14

Πηγές αναφέρουν ότι κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα ο κ. Ομπάμα ενδέχεται είτε να επισκεφθεί τη Λέσβο είτε τη ναυτική βάση της Σούδας.

Κέντρο του προσφυγικού, είσοδος στην Ευρώπη για τους πρόσφυγες, η Λέσβος αποτελεί για ευνόητους συμβολισμούς ενδεχόμενο για την επίσκεψη του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Μπάρακ Ομπάμα. Από την πρώτη λαμπερή επίσκεψη της διάσημης ηθοποιού, Σούζαν Σαράντον τον Δεκέμβριο του 2015 και με αποκορύφωμα την έλευση του Πάπα τον περασμένο Απρίλιο για τη μεγάλη συνάντηση των Εκκλησιών, ακόμα μία μπαίνει στην ατζέντα, αυτή τη φορά για τον Νοέμβριο, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί.

Η επίσκεψη που προγραμματίζεται να πραγματοποιήσει ο Μπαράκ Ομπάμα, τον ερχόμενο μήνα στην Ελλάδα, συμπίπτει με ανοικτά στρατιωτικά μέτωπα στη Μέση Ανατολή, αλλά και με την έξαρση του προσφυγικού. Πηγές αναφέρουν ότι κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα ο κ. Ομπάμα ενδέχεται είτε να επισκεφθεί τη Λέσβο –το πιο γνωστό νησί στη διεθνή κοινότητα για τη φιλοξενία προσφύγων, αλλά και τη δοκιμασία που περνούν οι κάτοικοι και η τοπική οικονομία από αυτή την κατάσταση– είτε τη ναυτική βάση της Σούδας, προκειμένου να συναντηθεί με το πολυάριθμο αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό που εδρεύει εκεί.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey