Μεταξύ των πρώτων 130 της Κεντρικής Επιτροπής η Κατερίνα Βαλαβάνη

Μία Μυτιληνιά στην Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ

10/06/2015 - 17:53

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του εξαιρετικά κρίσιμου συνεδρίου για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου μεταξύ άλλων, έγιναν και οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του εξαιρετικά κρίσιμου συνεδρίου για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου μεταξύ άλλων, έγιναν και οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Μεταξύ των 130 πρώτων ονομάτων που αναδείχθηκαν από την ψηφοφορία, εκλέχτηκε και η μοναδική υποψήφια από τη Νομαρχιακή Επιτροπή της Λέσβου, η Κατερίνα Βαλαβάνη, η οποία χθες αργά το απόγευμα θα πληροφορούνταν για το αν τελικά θα τοποθετούνταν και τυπικά στην Κεντρική Επιτροπή, μετά από την τελική σχετική συνεδρίαση της εφορευτικής επιτροπής.

Στην Αθήνα μετέβησαν οι 15 σύνεδροι που αναδείχθηκαν από τις πρόσφατες εκλογές της Νομαρχιακής Επιτροπής, μαζί με τον Γραμματέα της Γιώργο Φινφίνη, το μέχρι πρότινος μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γιώργο Πετρέλλη, αλλά και την Βάσω Χοχλάκα που παρακολούθησε τις εργασίες ως αριστείδην μέλος. Μαζί τους μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πετρέλλης, ο Γιάννης Βατός, ο Παναγιώτης Ζαφειρίου και ο Κώστας Κορδώνης. Υποψήφια ωστόσο εκ μέρους της Νομαρχιακής της Λέσβου, ήταν μόνο η Κατερίνα Βαλαβάνη, η οποία και εκλέχτηκε μεταξύ των 130 πρώτων.

Την Κυριακή οι εκλογές
Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στις εκλογές ανάδειξης του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ- δημοκρατικής παράταξης, οι οποίες θα γίνουν την Κυριακή. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως θα στηθεί κάλπη στα γραφεία της Νομαρχιακής στην οδό Ικτίνου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση άμεσα και για επιπλέον κάλπες.

Υπενθυμίζεται πως υποψήφιοι για την Προεδρία είναι η Φώφη Γενημματά που προβάλλει για πολλούς και ως φαβορί, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Οδυσσέας Κωσταντινόπουλος.

«Βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο και κινούμαστε στην κατεύθυνση να είμαστε πανέτοιμοι για ένα ιδρυτικό συνέδριο του χώρου της Κεντροαριστεράς», σχολίασε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Γιώργος Φινφίνης για τα αποτελέσματα των εργασιών του πρόσφατου συνεδρίου, αποφεύγοντας να μιλήσει για την ηγεσία του κινήματος.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey