Κάλεσμα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία του Σαββάτου

Από το Γρηγορόπουλο στον Ρωμανό

05/12/2014 - 16:36

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση της συνδέει τις κινητοποιήσεις συμπαράστασης που γίνονται αυτή την περίοδο για τον Νίκο Ρωμανό, που διεκδικεί να λαμβάνει εκπαιδευτικές άδειες, με τις κινητοποιήσεις που είχαν γίνει πριν από έξι χρόνια κατά την δολοφονία που Γρηγορόπουλου.  Κι απευθύνουν κάλεσμα σε όλους να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση αύριο Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα στην πλατεία Σαπφούς.

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση της συνδέει τις κινητοποιήσεις συμπαράστασης που γίνονται αυτή την περίοδο για τον Νίκο Ρωμανό, που διεκδικεί να λαμβάνει εκπαιδευτικές άδειες, με τις κινητοποιήσεις που είχαν γίνει πριν από έξι χρόνια κατά την δολοφονία που Γρηγορόπουλου.  Κι απευθύνουν κάλεσμα σε όλους να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση αύριο Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα στην πλατεία Σαπφούς. Αναλυτικά η ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«6 χρόνια συμπληρώνονται το Σάββατο 6/12 από την δολοφονία του Γρηγορόπουλου.

6 χρόνια μετά, δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα από τις διεκδικήσεις του τότε.

6 χρόνια μετά, η κυβέρνηση όμως άλλαξε πολύ την ένταση στον τρόπο που αντιμετωπίζει καθετί που δυσκολεύει το έργο της.

Η αφορμή τότε ήταν η δολοφονία του 16χρονου μαθητή που έπεσε νεκρός στα Εξάρχεια για να ξυπνήσει όλη αυτή την καταπίεση κοινωνικοπολιτική που μας έπνιγε. Η αφορμή τώρα για να ξεσπάσουμε σήμερα δεν πρέπει να είναι ένα μελλοντικό πτώμα από απεργία πείνας είτε του Ν.Ρωμανού είτε των Συρίων προσφύγων που είναι έξω από την βουλή. Έχουν προηγηθεί τόσα γεγονότα που το μόνο που λείπει είναι να τα κατανοήσουμε βαθειά και να εκραγούμε με τέτοιο τρόπο ώστε να τους χτυπήσει βαθεία στα αίτια που τα προκαλούν.

Εμείς θα είμαστε και πάλι στον δρόμο. Δεν ξεχνάμε καμία 6κτη Δεκέμβρη».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey