Ο ΣΥΡΙΖΑ για την πώληση του αεροδρομίου

28/11/2014 - 21:15

Έγκλημα της κυβέρνησης χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την πώληση των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, μεταξύ αυτών και της Μυτιλήνης.

Έγκλημα της κυβέρνησης χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την πώληση των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, μεταξύ αυτών και της Μυτιλήνης.

Όπως επισημαίνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος σε ανακοίνωσή της, η πώληση γίνεται ενάντια στην εκφρασμένη θέληση της τοπικής κοινωνίας και θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία και την κοινωνία του νησιού. Επίσης σημειώνει ότι θα αυξηθεί το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων.

Η ενέργεια αυτή -τονίζει σε άλλο σημείο ο ΣΥΡΙΖΑ- «ως μοναδικό στόχο έχει την εξεύρεση χρημάτων για την εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους, ενώ σε συνδυασμό με τη μεθόδευση για τη διάλυση της ΥΠΑ, δεν εξασφαλίζει ούτε την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στα αεροδρόμια, ούτε την ασφάλεια των πτήσεων, ούτε την προσφορά νέων θέσεων εργασίας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τις πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες οργανώσεις των εργαζομένων και των μικρών και μεσαίων επαγγελματιών, τους φορείς του τουρισμού, αλλά και συνολικά την τοπική κοινωνία σε μαζική και συντονισμένη δράση, έτσι ώστε να αποτραπεί αυτό το έγκλημα που επιχειρείται σε βάρος του νησιού και της κοινωνίας!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey