Συναντήσεις Αθανασίου με ταξiτζήδες, ψαράδες, ποτοποιούς

16/09/2014 - 17:58

Με σειρά τοπικών φορέων και εκπροσώπων συναντήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, και με επίκεντρο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν την περασμένη εβδομάδα.

Με σειρά τοπικών φορέων και εκπροσώπων συναντήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, και με επίκεντρο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν την περασμένη εβδομάδα. Έτσι, παρουσία του εκτελούντα χρέη Περιφερειάρχη, Στρατή Κύτελη συναντήθηκε με τους οδηγούς ταξί, όπου συζητήθηκε η μεταφορά των μαθητών, αλλά και οι ενέργειες από πλευράς του για την επίλυση των σχετικών θεμάτων.

Παράλληλα, συναντήθηκε το περασμένο Σάββατο στη Σκάλα Πολιχνίτου με τους αντιπροσώπους των ψαράδων και συζήτησε μαζί τους για θέματα που αφορούν τα προβλήματα του κλάδου τους, όπως την διακοπή λειτουργίας του Λιμενικού Σταθμού από την περιοχή.
Στα επιμέρους, με πρωτοβουλία του, ο Σύλλογος ποτοποιιών Λέσβου συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη, όπου εξετάστηκε το θέμα της μείωσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης, με την προοπτική να λυθεί το πρόβλημα που ταλανίζει τον κλάδο τα τελευταία χρόνια.
Στις συναντήσεις συμμετείχε και ο Ευστράτιος Καραγεωργίου, γεωπόνος και πρόεδρος της ΝΟΔΕ.
Στο πλαίσιοτου εορτασμού της επετείου λειτουργίας οκτώ χρόνων από το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή μαζί με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη παρακολούθησαν την διάλεξη «Ο Σταυρός ως σύμβολο ενότητας και νίκης του Ελληνισμού» με ομιλητή τον λέκτορα Γενικής Εκκλησιαστικής Ιστορίας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών και Γενικό Γραμματέα Μέσων Ενημέρωσης της Κυβέρνησης Ιωάννη Παναγιωτόπουλο που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολις Μυθύμνης, η Πανελλήνια ένωση Θεολόγων και η Ένωση Θεολόγων Λέσβου, υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου.
Η συνέχεια του εορτασμού ολοκληρώθηκε μα παραδοσιακούς χορούς από τους πολιτιστικούς Συλλόγους της Αγίας Παρασκευής, της Πέτρας και της Στύψης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey