Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ με πανό

Ενάντια στην πώληση παραλιών της Λήμνου

22/08/2014 - 14:18

Εξόρμηση με πανό και με διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού στις παραλίες Εβγάτης και Κότσινας πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου.

Εξόρμηση με πανό και με διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού στις παραλίες Εβγάτης και Κότσινας πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είχε σκοπό, σύμφωνα με τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, να ενημερώσει τους πολίτες «για την ιδιωτικοποίηση παραλιών, το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ και την εκχώρησή της στα χέρια ιδιωτών», ενώ κάλεσε τους πολίτες να κινητοποιηθούν.

Στο φυλλάδιο που μοιράστηκε στους λουόμενους αναφέρεται η λίστα του ΤΑΙΠΕΔ με τα ακίνητα προς πώληση, στην οποία υπάρχουν και τέσσερα ακίνητα της Λήμνου. Πρόκειται για τις περιοχές Άγιος Στέφανος, 32.490 τ.μ., Εβγάτης, 36.540 τ.μ., Κότσινας, 128.642 τ.μ., και Άγιος Γεώργιος, 368.800 τ.μ.

Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «Αφού κατέστρεψαν την υγεία, την παιδεία, τις εργασιακές σχέσεις, αφού οδήγησαν συμπολίτες μας στην ανεργία, στο να κοιμούνται στους δρόμους, στην αυτοκτονία, αφού ιδιωτικοποίησαν λιμάνια, αεροδρόμια και κοινωνικά αγαθά, ξεπουλάνε ένα από τα λίγα πράγματα που σου είχαν μείνει για να περηφανεύεσαι παραέξω. Ξεπουλάνε τις παραλίες μας. Ξεπουλάνε τον δημόσιο πλούτο μας, προς όφελος και κέρδος των λίγων».

Τέλος, ζητά από τους πολίτες να ενεργοποιηθούν και να το κάνουν αυτό όχι μόνο για εκείνους αλλά κυρίως για τα παιδιά τους, ώστε να τύχουν και αυτά του αναφαίρετου δικαιώματος της ελεύθερης πρόσβασης στις παραλίες που και αυτοί σαν παιδιά αγάπησαν. «Δράσε!

Όχι στο ξεπούλημα των παραλιών. Ελεύθερες ακτές για όλους και για όλες» καταλήγει το φυλλάδιο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey