Απεργούν την Τετάρτη

04/07/2014 - 23:06

Απεργούν την ερχόμενη Τετάρτη οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

Απεργούν την ερχόμενη Τετάρτη οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ. Η απεργία είναι μία από τις συνδικαλιστικές δράσεις αντίδρασης στο μέτρο της αξιολόγησης των δημόσιων υπαλλήλων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Νομαρχιακού Τμήματος Λέσβου τής ΑΔΕΔΥ, η απεργιακή συγκέντρωση της Μυτιλήνης θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 έξω από τα Κεντρικά Λύκεια της πόλης. Τις προηγούμενες ημέρες, τα στελέχη του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησαν σειρά επισκέψεων σε χώρους εργασίας, καλώντας τους εργαζομένους να συμμετάσχουν στην απεργία. Η ΑΔΕΔΥ θεωρεί ότι το μέτρο της αξιολόγησης δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα πρόσχημα, που στόχο έχει τη δημιουργία μόνιμων δεξαμενών για απολύσεις δημόσιων υπαλλήλων.

Το Ν.Τ. τής ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή του καλεί «τους πρωτοβάθμιους συλλόγους του Δημοσίου να προχωρήσουν σε ενημερωτικές επισκέψεις στους χώρους εργασίας και να σημάνουν γενικό απεργιακό συναγερμό προκειμένου να αποτρέψουμε την περαιτέρω απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων και την κατάργησης κάθε έννοιας εργατικού δικαίου που μετατρέπει τους εργαζόμενους σε “απασχολούμενους” με μισθούς πείνας και φυσικά χωρίς εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey