Για παιδικές χαρές και εμπορικό λιμάνι-πάρκινγκ Μυτιλήνης

Αναφορές από Βογιατζή

04/07/2014 - 14:38

Δύο θέματα που απασχολούν τη Λέσβο θέτει σε γνώση των αρμόδιων υπουργών με αναφορές που κατέθεσε χθες το πρωί, ο βουλευτής Παύλος Βογιατζής.

Δύο θέματα που απασχολούν τη Λέσβο θέτει σε γνώση των αρμόδιων υπουργών με αναφορές που κατέθεσε χθες το πρωί, ο βουλευτής Παύλος Βογιατζής. Στην πρώτη του αναφορά προς τον υπουργό Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλο, ο κ. Βογιατζής διαβιβάζει το αίτημα του Δήμου Λέσβου για παράταση στις επισκευές των συνολικά 157 παιδικών χαρών του νησιού, τη δυνατότητα πιστοποίησης από τις τεχνικές υπηρεσίες των δήμων που διαθέτουν διαχειριστική επάρκεια, όπως ο Δήμος Λέσβου, καθώς και την αύξηση της επιχορήγησης από το Πράσινο Ταμείο, για την υλοποίηση όλων των αναγκαίων έργων που αφορούν στις παιδικές χαρές του νησιού.

Η δεύτερη αναφορά απευθύνεται στους υπουργούς Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, κι έχει ως θέμα τη μη παραχώρηση απ’ το ΤΑΙΠΕΔ της χρήσης της έκτασης που καταλαμβάνουν το πάρκινγκ και το εμπορικό λιμάνι. Ο βουλευτής αναφέρεται στο γεγονός ότι ο χώρος αυτός ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ, κάτι που - όπως επισημαίνει - «μόνο αρνητικές συνέπειες μπορεί να έχει, καθώς στερεί ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία της Μυτιλήνης από έναν πολύτιμο χώρο στάθμευσης, προκαλώντας επιπλέον κυκλοφοριακά προβλήματα».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey