Ένσταση και από την παράταξη «Ανταρσία στο Αιγαίο»

Διεκδικεί περιφερειακή έδρα

02/07/2014 - 14:42

Ένσταση κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Μυτιλήνης κατέθεσαν μέλη και ο επικεφαλής της παράταξης «Ανταρσία στο Αιγαίο», 

Ένσταση κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Μυτιλήνης κατέθεσαν μέλη και ο επικεφαλής της παράταξης «Ανταρσία στο Αιγαίο», Ανδρέας Μπάλλας, βάσει της οποίας ανακηρύχτηκε η σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Τα μέλη της «Ανταρσίας στο Αιγαίο» υποστηρίζουν πως έγινε λάθος στον τρόπο κατανομής των εδρών και ότι ο επικεφαλής της παράταξης έπρεπε να ανακηρυχτεί περιφερειακός σύμβουλος.

Σύμφωνα με την ένσταση, η κατανομή των εδρών στις περιφερειακές παρατάξεις έγινε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο με τον πρώτο συνδυασμό να ορίζεται ως επιλαχών και όχι ως επιτυχών στην πρώτη κατανομή. Η «Ανταρσία στο Αιγαίο» υποστηρίζει πως ως επιτυχών δε δικαιούται να λάβει έδρα από τις τρεις αδιάθετες της πρώτης κατανομής. Η έδρα αυτή θα έπρεπε να κατοχυρωθεί στην «Ανταρσία στο Αιγαίο» και έτσι η παράταξη θα είχε εκπροσώπηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Τις υπόλοιπες δύο αδιάθετες έδρες της πρώτης κατανομής από τις συνολικά τρεις, έχουν λάβει ο συνδυασμός «Συμβόλαιο Ζωής», με επικεφαλής το Γιάννη Σπιλάνη, και ο συνδυασμός «Οικολογικός Άνεμος», με επικεφαλής το Βασίλη Μπάλλα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey