Δεκτή η παραίτηση του Σπύρου Γαληνού

Νέο γραμματέα εκλέγουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

30/05/2014 - 14:46

Το απόγευμα της Τετάρτης, παρουσία του νεοεκλεγέντος δημάρχου Λέσβου, το Εκτελεστικό Γραφείο των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) έκανε αποδεκτή την υποβληθείσα προεκλογικά παραίτηση του Σπύρου Γαληνού απ’ τη θέση του γραμματέα του κόμματος.

Το απόγευμα της Τετάρτης, παρουσία του νεοεκλεγέντος δημάρχου Λέσβου, το Εκτελεστικό Γραφείο των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) έκανε αποδεκτή την υποβληθείσα προεκλογικά παραίτηση του Σπύρου Γαληνού απ’ τη θέση του γραμματέα του κόμματος. Η εκλογή νέου γραμματέα προσδιορίστηκε για το διήμερο 14 - 15 Ιουνίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Η πρώτη συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα επρόκειτο να διεξαχθεί χθες στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης είχε προηγηθεί άλλη συνεδρίαση, αυτή του Εκτελεστικού Γραφείου, στην οποία συμμετείχε και ο Σπύρος Γαληνός. Ο κ. Γαληνός, πριν εκλεγεί δήμαρχος, είχε υποβάλει την παραίτησή του απ’ τη θέση του γραμματέα, παραίτηση η οποία και έγινε προχθές αποδεχτή.
Στο διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα πραγματοποιηθεί στις 14 - 15 Ιουνίου, με σκοπό αφενός την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και αφετέρου την αναδιοργάνωση του κόμματος, όπως τουλάχιστον έχει αναφέρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, και θα γίνει και η εκλογή του νέου γραμματέα, θέση για την οποία είναι πιθανό να προταθεί ο Νότης Μαριάς, αν δεν εκλεγεί ευρωβουλευτής, ενώ δεν αποκλείονται - όπως μας είπε ο κ. Γαληνός - και οι ανθυποψήφιοί του όταν είχε αυτός εκλεγεί γραμματέας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey