Δήλωση Ξύδα για Χρυσή Αυγή

21/05/2014 - 22:54

Οι πληροφορίες των ΜΜΕ για την επαναλειτουργία γραφείων της «Χρυσής Αυγής» στη Μυτιλήνη, είναι επόμενο ότι δημιουργούν κλίμα ανησυχίας στο Δημοκρατικό Λαό της Λέσβου. Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι αυτή η επαναδραστηριοποίηση της «Χρυσής Αυγής» συμπίπτει με την προεκλογική περίοδο.

«Οι πληροφορίες των ΜΜΕ για την επαναλειτουργία γραφείων της «Χρυσής Αυγής» στη Μυτιλήνη, είναι επόμενο ότι δημιουργούν κλίμα ανησυχίας στο Δημοκρατικό Λαό της Λέσβου. Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι αυτή η επαναδραστηριοποίηση της «Χρυσής Αυγής» συμπίπτει με την προεκλογική περίοδο.

Δημιουργούνται  έτσι υπόνοιες ότι οι εξελίξεις αυτές ενθαρρύνθηκαν από το γεγονός ότι στις τάξεις ενός συγκεκριμένου Συνδυασμού συμπεριλαμβάνονται, και μάλιστα σε εκλόγιμες  θέσεις, πρόσωπα που διακρίνονται για την ακροδεξιά ιδεολογία τους. Απομένει στον Δημοκρατικό Λαό της Λέσβου να αντιληφθεί τους κινδύνους που εγκυμονεί το ενδεχόμενο να περιέλθει ο Δήμος της Λέσβου στα χέρια εθνικιστικών και  ακροδεξιών στοιχείων.

Τα επόμενα πέντε χρόνια είναι κρίσιμα για τον τόπο μας, αφού ο Δήμος της Λέσβου είτε θα παραμείνει δημοκρατικός και προοδευτικός  είτε θα καταστεί όργανο ακραίων λαϊκίστικων θέσεων και αντιλήψεων.

Την προσεχή Κυριακή οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν τον δημοκρατικό δρόμο και να ενισχύσουν τον Συνδυασμό εκείνον που με τον επικεφαλής του και τα πρόσωπα που τον στελεχώνουν εγγυώνται την διαφύλαξη της νομιμότητας  και τον δημοκρατικό χαρακτήρα του νησιού μας».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey