Σ. Κόρακας και Ν. Τσιριγώτη, σε Γέρα, Κάτω Τρίτος και Αγιάσο

«Και στις τρεις κάλπες… “Λαϊκή Συσπείρωση”»

02/05/2014 - 16:15

Στη Γέρα, την Αγιάσο και το Κάτω Τρίτος περιόδευσε κλιμάκιο στελεχών της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τους Στρατή Κόρακα, υποψήφιο περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, και Νίκη Τσιριγώτη, υποψήφια δήμαρχο Λέσβου.

Στη Γέρα, την Αγιάσο και το Κάτω Τρίτος περιόδευσε κλιμάκιο στελεχών της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τους Στρατή Κόρακα, υποψήφιο περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, και Νίκη Τσιριγώτη, υποψήφια δήμαρχο Λέσβου.

Η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Λέσβου, Βάσω Βουγέλη - Αντώνα, συνόδευσε τους δύο επικεφαλής στην Αγιάσο και το Κάτω Τρίτος.

Στις ομιλίες και τις συνομιλίες τους με τους κατοίκους, οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τόνισαν ότι το κριτήριο με βάση το οποίο πρέπει ο λαός της Λέσβου να αποφασίσει για την ψήφο του, πρέπει να είναι ενιαίο και για τις τρεις επερχόμενες εκλογές (δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές).

Κι αυτό γιατί «ίδια είναι η πηγή και η αιτία της εξαθλίωσης που αντιμετωπίζουν οι εργατοϋπάλληλοι, οι φτωχοί αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι, οι νέοι και οι γυναίκες σήμερα, ίδια είναι η πηγή των γενικών και των τοπικών προβλημάτων με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι σαν νησιώτες: είναι η Ε.Ε. και η πολιτική της, η πολιτική που θέλει να ξεπεράσει την καπιταλιστική κρίση συντρίβοντας τα λαϊκά και εργατικά δικαιώματα υπέρ των μονοπωλίων», όπως τόνισαν χαρακτηριστικά.

«Να ενισχυθεί...»
Υποστήριξαν επίσης ότι πρέπει να ενισχυθεί το «στρατόπεδο των ταξικών δυνάμεων» που «εκφράζονται με τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στις τοπικές εκλογές και του Κ.Κ.Ε. στις ευρωεκλογές».

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού τόνισαν ότι λύση και διέξοδο «δε δίνουν τα άλλα ψηφοδέλτια, όσα κι αν τάζουν, όσες "αντιμνημονιακές" κορώνες κι αν υιοθετούν, όσο καμουφλάζ ανεξάρτητου κι αν χρησιμοποιήσουν.

Ο λαός θα τρομάξει τους αληθινούς αίτιους της εξαθλίωσης και των δεινών του μόνο αν δώσει την ψήφο του στη "Λαϊκή Συσπείρωση" και στο Κ.Κ.Ε., τα μόνα ψηφοδέλτια που είναι ανεξάρτητα από τα συμφέροντα των καπιταλιστών και των πολυεθνικών και εξαρτημένα από τις λαϊκές ανάγκες και τα ταξικά συμφέροντα των εργατών και των συμμάχων τους».

Ας σημειωθεί ότι το πλήρες ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Δήμο και Περιφέρεια αναμένεται να ανακοινωθεί αφού ανακηρυχθούν επισήμως οι υποψήφιοι από το Πρωτοδικείο Μυτιλήνης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey