Υποψήφια ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων

Στη Λέσβο η Κωνσταντίνα Κοσμίδου

26/04/2014 - 00:20

Στη Λέσβο βρίσκεται σήμερα η υποψήφια ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων Κωνσταντίνα Κοσμίδου, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας της. Η κ. Κοσμίδου στις 10:00 το πρωί είναι προγραμματισμένο να επισκεφθεί το Κέντρο Κράτησης Μεταναστών στη Μόρια.

Στη Λέσβο βρίσκεται σήμερα η υποψήφια ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων Κωνσταντίνα Κοσμίδου, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας της. Η κ. Κοσμίδου στις 10:00 το πρωί είναι προγραμματισμένο να επισκεφθεί το Κέντρο Κράτησης Μεταναστών στη Μόρια, συνοδευόμενη από τον περιφερειακό σύμβουλο και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Μιχάλη Μπάκα. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει επαφές με μέλη και φίλους του κόμματος στο νησί.

Η Κωνσταντίνα Κοσμίδου γεννήθηκε στη Δράμα το 1972. Σπούδασε στο ΤΕΙ Πάτρας Διοίκηση Επιχειρήσεων, έκανε μεταπτυχιακό στην Τραπεζική Διοίκηση και το 2005 ασχολήθηκε με τη Νοσηλευτική Χειρουργείου αριστεύοντας από το ΙΕΚ ΣΒΙΕ. Με κατατακτήριες εξετάσεις, πέρασε πέμπτη σε σειρά βαθμολογίας στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής Αθηνών, όπου είμαι τελειόφοιτη.

Τα τελευταία επτά χρόνια ασχολείται επαγγελματικά ως τουριστική συνοδός, ταξιδεύοντας σε 102 χώρες και έχοντας πλέον ειδικές γνώσεις για τις περισσότερες από αυτές. Έχει επίσης εκδώσει ένα μυθιστόρημα και μία ποιητική συλλογή από τις εκδόσεις «Μπαρτζουλιάνος».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey