Στηρίζει Γαληνό ο Πίτσιος

23/04/2014 - 16:52

Την στήριξη του στο Σπύρο Γαληνό ανακοίνωσε χθες ο Πάνος Πίτσιος.

Την στήριξη του στο Σπύρο Γαληνό ανακοίνωσε χθες ο Πάνος Πίτσιος.

Ο κ. Πίτσιος δηλώνει βέβαιος πως ο Σπύρος Γαληνός θα είναι πραγματικά και όχι εικονικά ένας πλήρως αδέσμευτος από κομματικούς και βουλευτικούς εναγκαλισμούς, δήμαρχος Λέσβου, σύμφωνα με την διακήρυξη αρχών του συνδυασμού. Παράλληλα εκτιμά πως ο κ. Γαληνός έχει αποδείξει επί της ουσίας, ότι είναι αδέσμευτος και ως πολιτική προσωπικότητα.

Την παραπάνω εκτίμηση ο κ. Πίτσιος την στηρίζει και στην απόφαση του κ. Γαληνού να αποχωρήσει από τη Νέα Δημοκρατία και να προσχωρήσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες προ διετίας παρότι γνώριζε πως έτσι θα χάσει την βουλευτική του έδρα. Στα προτερήματα του κ. Γαληνού περιλαμβάνεται, αναφέρει ο κ. Πίτσιος, ότι έχει εργαστεί επί δεκαετίες στον ιδιωτικό τομέα. Κατά συνέπεια γνωρίζει το «επιχειρείν» και προπάντων γνωρίζει «πώς, μέσα από τις επιτυχίες και τις αποτυχίες βγαίνει το ψωμί».

Κρίσιμο πλεονέκτημα -κατά τον κ. Πίτσιο- είναι η αυτοδιοικητική εμπειρία του κ. Γαληνού. Ο οποίος έχει διατελέσει επί 12 χρόνια δημοτικός σύμβουλος Μυτιλήνης, έξι χρόνια αντινομάρχης Λέσβου και τρία χρόνια βουλευτής Λέσβου, γνωρίζει εκ των έσω και από πρώτο χέρι πώς διοικείται ένας αυτοδιοικητικός οργανισμός. 

Το τελευταίο στοιχείο που συνεκτίμησε ο Πάνος Πίτσιος είναι τα πρόσωπα που συναποτελούν το συνδυασμό. Χαρακτηριστικά σημειώνει: «Εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι έχει επιλέξει τα, κατά γενική ομολογία, ικανότερα στελέχη που χαίρουν καθολικής εκτίμησης από το λαό της Λέσβου, είτε από την προγενέστερη θητεία τους στα “κοινά”, είτε από τη γενικότερη επαγγελματική και κοινωνική τους παρουσία. Πόσο μάλλον όταν τα στελέχη αυτά έχουν επιλεγεί με βάση αμιγώς αυτοδιοικητικά και επαγγελματικά κριτήρια και όχι από κομματικούς μηχανισμούς, όπως κατά κόρον συμβαίνει σε άλλους συνδυασμούς».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey