Η Αγλαΐα Κυρίτση στο αεροδρόμιο

03/04/2014 - 14:36

Στο ζωτικής σημασίας ρόλο που έχουν τα αεροδρόμια στα νησιά του Βορείου Αιγαίου αναφέρθηκε η υποψήφια περιφερειάρχης Αγλαΐα Κυρίτση, δηλώνοντας πως η παράταξή της θα αντιπαλέψει το ξεπούλημά τους σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Στο ζωτικής σημασίας ρόλο που έχουν τα αεροδρόμια στα νησιά του Βορείου Αιγαίου αναφέρθηκε η υποψήφια περιφερειάρχης Αγλαΐα Κυρίτση, δηλώνοντας πως η παράταξή της θα αντιπαλέψει το ξεπούλημά τους σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Ειδικότερα, στον αερολιμένα Μυτιλήνης βρέθηκε χθες η κ. Κυρίτση, πραγματοποιώντας συνάντηση με τον αερολιμενάρχη, τον πρόεδρο του Συλλόγου των Εργαζομένων, Γιώργο Λεβεντέλλη, και εργαζομένους. Αφού ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη δρομολογημένη ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, δήλωσε μεταξύ άλλων πως «τα αεροδρόμια θα πρέπει να εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και να εξασφαλίζουν το μεταφορικό ισοδύναμο όταν πρόκειται για νησιωτικές περιοχές».

Εξ άλλου, προχθές επισκέφτηκε τα Πάμφιλα, ενώ νωρίτερα στο Λόφο του Πανεπιστημίου Αιγαίου συναντήθηκε με εκπροσώπους της πρυτανικής αρχής και εργαζομένους, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα ζητήματα του Πανεπιστημίου που αφορούν την Περιφέρεια. Τέλος, σειρά επαφών για το κλείσιμο του ψηφοδελτίου πραγματοποιεί καθημερινά, συγκεντρώνοντας ονόματα και εξετάζοντας τις υποψηφιότητες.

Και συνάντηση με τους εμπόρους

Υπόμνημα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κλάδος σε τοπικό επίπεδο και υπάγονται στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας, παρέδωσαν προχθές το βράδυ τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης στην υποψήφια περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Αγλαΐα Κυρίτση, μετά από συνάντηση που πραγματοποίησαν μαζί της.

Συμφώνα με ανακοίνωση, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου έθιξε σειρά από ζητήματα, όπως το παραεμπόριο, την αθρόα λειτουργία πολυκαταστημάτων ξένων συμφερόντων στο νησί μας, τα προβλήματα με τις ακτοπλοϊκές και αεροπορικές συνδέσεις με άλλες περιοχές και το απαγορευτικό μεταφορικό κόστος, τους υψηλούς συντελεστές Φ.Π.Α. που ισχύουν ακόμη στα νησιά, τονίζοντας πως άλλα αυτά δημιουργούν αρνητικό κλίμα διαβίωσης και δραστηριοποίησης στην περιοχή μας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey