Όπως ανακοίνωσε η ΝΟΔΕ Λέσβου, η Ν.Δ. στηρίζει την υποψηφιότητα του Φωτή Ξύδα στο Δήμο

«Ό,τι αξίζει αυτοδιοικητικά στη Λέσβο»

02/04/2014 - 17:38

Η αναμενόμενη απ’ την προηγούμενη βδομάδα ανακοίνωση στήριξης της υποψηφιότητας του Φωτή Ξύδα στο Δήμο Λέσβου απ’ τη Ν.Δ., εκδόθηκε χθες απ’ τη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟΔΕ) Λέσβου του κόμματος, 

Η αναμενόμενη απ’ την προηγούμενη βδομάδα ανακοίνωση στήριξης της υποψηφιότητας του Φωτή Ξύδα στο Δήμο Λέσβου απ’ τη Ν.Δ., εκδόθηκε χθες απ’ τη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟΔΕ) Λέσβου του κόμματος, που αξιολογεί τον υποψήφιο δήμαρχο ως το καταλληλότερο πρόσωπο για να αναλάβει τα ηνία του «ταλαιπωρημένου», όπως τον χαρακτηρίζει, Δήμου Λέσβου. Η Ν.Δ. καλεί τους δημότες σε στήριξη της υποψηφιότητας του κ. Ξύδα, ώστε όπως σημειώνει η ΝΟΔΕ, να αποκτήσει η Λέσβος το επίπεδο αυτοδιοίκησης που της αξίζει.

Σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΝΟΔΕ Λέσβου τής Ν.Δ., στέκεται κατ’ αρχάς στην απήχηση που είχε ήδη στην τοπική κοινωνία η υποψηφιότητα του κ. Ξύδα, για τον οποίο μόνο θετικά σχόλια έχει να επισημάνει η κομματική οργάνωση.

«Η ΝΟΔΕ Λέσβου με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσε τις τελευταίες ημέρες τη μεγάλη αποδοχή που απολαμβάνει από τον κόσμο της Λέσβου ο Πρέσβης κ. Φωτής Ξύδας, ιδιαίτερα δε μετά την ανακοίνωσή του ως υποψηφίου για το Δημαρχιακό θώκο του ταλαιπωρημένου Δήμου Λέσβου. Η χαρά μας είναι διπλή αν συνυπολογιστεί η από την αρχή θετική στάση της Νέας Δημοκρατίας στην επιλογή μιας αξιόλογης προσωπικότητας διεθνούς κύρους, όπως αυτή του Πρέσβη μας κ. Φωτή Ξύδα», αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου, όπου στη συνέχεια τονίζεται: «Η Νέα Δημοκρατία είναι πεπεισμένη ότι η επιτυχής πορεία του και τα αξιόλογα επιτεύγματά του κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, ως εκπρόσωπος της Ελλάδας σε πολλές χώρες του εξωτερικού και ιδιαίτερα στην Τουρκία - με την οποία έχει επιτευχθεί ένα ευρύ πλέγμα οικονομικών σχέσεων όπως ο Τουρισμός κ.ά. που τονώνουν την οικονομία του νησιού μας -, οι διοικητικές του ικανότητες, καθώς και η μεγάλη πείρα του σε θέματα χρηματοδοτήσεων της Ε.Ε., αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για μια επιτυχημένη θητεία ως Δήμαρχος Λέσβου».

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Λέσβου κλείνει με κάλεσμα προς όλους τους συντοπίτες, προκειμένου να σταθούν πλάι στην υποψηφιότητα του Πρέσβη κ. Ξύδα, «ώστε η Λέσβος να αποκτήσει επιτέλους το επίπεδο της αυτοδιοίκησης που της αξίζει».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey