Ημερίδα από τη ΔΗΜΑΡ

Συζήτηση για τη νέα ΚΑΠ

04/02/2014 - 15:40

«Οι προοπτικές στην αγροτική ανάπτυξη με τη νέα ΚΑΠ. Περιφερειακός σχεδιασμός για την αξιοποίηση των ευκαιριών: από τις επιδοτήσεις στα (ποιοτικά) προϊόντα με τοπικό χαρακτήρα» είναι ο τίτλος της ημερίδας που διοργανώνει η ΔΗΜΑΡ την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στη Μυτιλήνη.

«Οι προοπτικές στην αγροτική ανάπτυξη με τη νέα ΚΑΠ. Περιφερειακός σχεδιασμός για την αξιοποίηση των ευκαιριών: από τις επιδοτήσεις στα (ποιοτικά) προϊόντα με τοπικό χαρακτήρα» είναι ο τίτλος της ημερίδας που διοργανώνει η ΔΗΜΑΡ την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στη Μυτιλήνη, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 6:00 μ.μ.

Κεντρικοί ομιλητές στην ημερίδα θα είναι ο ευρωβουλευτής τού ΠΑΣΟΚ Σπύρος Δανέλλης, με θέμα: «Νέα ΚΑΠ και οι ευκαιρίες που δημιουργούνται για τα νησιωτικά προϊόντα», και ο γραμματέας τής Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ και πρώην ειδικός γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, με θέμα «Εθνικές επιλογές για την ανάπτυξη της ανταγωνιστικής γεωργίας».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης θα γίνουν παρεμβάσεις από τον πρόεδρο του ΓΕΩΤΕΕ Αιγαίου, Γιάννη Τσακίρη, με θέμα: «Η κατάσταση της Λέσβου στον αγροτικό τομέα και τα προβλήματα που ζητούν λύσεις μέσα από το νέο σχεδιασμό», όπως και τον επίκουρο καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου Θανάση Κίζο, με θέμα: «Προτάσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου προς την Περιφέρεια Β. Αιγαίου για αλλαγές στην αγροτική πολιτική».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey