Η ΝΟΔΕ Λέσβου, για τις δηλώσεις Τ. Κουίκ για τις δημοτικές εκλογές:

«Πάνε για συνιστώσα τού… ΣΥΡΙΖΑ»

09/10/2013 - 14:17

Δύο παρατηρήσεις καταθέτει με χθεσινή της ανακοίνωση η ΝΟΔΕ Λέσβου τής Ν.Δ., στα όσα ανέφερε ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή στη Μυτιλήνη, σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές.

Δύο παρατηρήσεις καταθέτει με χθεσινή της ανακοίνωση η ΝΟΔΕ Λέσβου τής Ν.Δ., στα όσα ανέφερε ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή στη Μυτιλήνη, σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές. Βασικό σχόλιο της κομματικής οργάνωσης είναι πως με το πλαίσιο που έθεσε ο βουλευτής για τις συνεργασίες του κόμματός του, όλα δείχνουν ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες οδεύουν «για… συνιστώσα τού ΣΥΡΙΖΑ».

«Η μνημονιακή ή μη πολιτική αφορά την κυβέρνηση και τις βουλευτικές εκλογές. Καμμία σχέση με την αυτοδιοίκηση. Είτε μνημονιακός είτε αντιμνημονιακός, ο δήμαρχος θα κριθεί από το έργο του και μόνο από αυτό. Η τοπική αυτοδιοίκηση δε νομοθετεί», αναφέρει ως πρώτη παρατήρηση η ΝΟΔΕ Λέσβου, συμπληρώνοντας πως «η αντιμνημονιακή συμμαχία που προτείνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση οδηγεί τους ΑΝΕΛ στο να γίνουν ακόμα μία συνιστώσα τού ΣΥΡΙΖΑ».

Προς επεξήγηση του παραπάνω ισχυρισμού, η ΝΟΔΕ τής Ν.Δ. τονίζει πως είναι λογικό, σύμφωνα και με την πρότασή τους, να μην μπορούν να συνεργαστούν με Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, ενώ το Κ.Κ.Ε. δε συνεργάζεται με κανέναν.

«Η συνεργασία με “Χρυσή Αυγή” μάλλον αποκλείεται. Το μόνο αντιμνημονιακό κόμμα, λοιπόν, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Καλή συνεργασία, κύριοι των ΑΝΕΛ, με τη “Ρόζα” και το “Εργατικό Κομμουνιστικό Κίνημα” και άλλες τέτοιες συνιστώσες τού ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η Ν.Δ., ενώ είναι βέβαιο πως θα υπάρξει και αναμένεται απάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Λέσβου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey