Η ανακοίνωση κατά την επίσκεψη του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Χαράλαμπου Αθανασίου στην Γέρα

406.000€ για την ύδρευση στον Σκόπελο

08/08/2022 - 13:00

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Ν. Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, κατά το προηγούμενο διήμερο επισκέφθηκε τον Σκόπελο και το Πέραμα Γέρας. Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Γέρας κ. Παράσχο Μανούσο, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κ. Φλώρο Γεώργιο, καθώς και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Παπάδου κ. Καμάτσο Στρατή είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους των χωριού. 

Για τον οικισμό του Σκοπέλου εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση ύψους 406.000 € προκειμένου να κατασκευαστεί ο νέος αγωγός ύδρευσης μήκους 2.400 μ. από την γεώτρηση της Δρόμας έως τις κεντρικές δεξαμενές του Σκοπέλου με την ταυτόχρονη επισκευή του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στο υφιστάμενο αντλιοστάσιο. Ο νέος αγωγός κατασκευάζεται σε αντικατάσταση του παλαιού υδραγωγείου. Το παραπάνω έργο θα συνοδευτεί από τις απαραίτητες αρχαιολογικές εργασίες συνολικού προϋπολογισμού 20.300 €. 

"Η κλιματική κρίση έχει ήδη αναδείξει τις συνέπειες της καλώντας μας να προστατεύσουμε το πολυτιμότερο αγαθό και πηγή ζωής διασφαλίζοντας την ποιότητα του προς τους πολίτες" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Χαράλαμπος Αθανασίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey