Έξι στους 601 εκλέκτορες στέλνει ο Νομός Λέσβου

Η Ν.Δ. ψηφίζει γραμματέα

29/08/2012 - 16:26

Με ανάλογη του πληθυσμού του εκπροσώπηση μετέχει ο Νομός Λέσβου στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής τής Ν.Δ., που θα πραγματοποιηθούν αύριο στην Αθήνα.

Με ανάλογη του πληθυσμού του εκπροσώπηση μετέχει ο Νομός Λέσβου στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής τής Ν.Δ., που θα πραγματοποιηθούν αύριο στην Αθήνα. Με δύο βουλευτές, δύο εκλεγμένα μέλη και δύο προέδρους ΝΟΔΕ, ο Νομός Λέσβου δίνει έξι συνολικά απ’ τις 601 ψήφους των εκλεγμένων και ex officio μελών της Επιτροπής, σε μια δύσκολη εσωκομματική αναμέτρηση μεταξύ δύο ισχυρών υποψηφίων.

Μετά την υπουργοποίηση του Ανδρέα Λυκουρέντζου, η Πολιτική Επιτροπή τής Ν.Δ. παραμένει ακέφαλη. Τη Δευτέρα απ’ τη Συγγρού ανακοινώθηκε πως αύριο Πέμπτη, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, νωρίς το πρωί θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, η Πολιτική Επιτροπή, για την ανάδειξη νέου γραμματέα. Υποψήφιοι για τη θέση είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Μανώλης Κεφαλογιάννης, βουλευτής Ηρακλείου, και ο βουλευτής τής Α΄ Αθηνών και πρώην δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης.

Απ’ το Νομό Λέσβου, στην Κεντρική Επιτροπή μετέχουν ο βουλευτής Επικρατείας και αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χαράλαμπος Αθανασίου, ο βουλευτής του κόμματος Παύλος Βογιατζής, οι εκλεγμένοι στην Επιτροπή Χριστιάνα Καλογήρου και Δημήτρης Παραδέλλης, καθώς και οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Λέσβου Αλέξανδρος Κουτσαντώνης και ΝΟΔΕ Λήμνου Άγγελος - Λαμπρινός Βλατάς.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey