Μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ πριν την κάλπη

14/06/2012 - 15:13

Η ώρα να γίνει ένα αποφασιστικό βήμα, είναι τώρα, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ στο μήνυμά του για τις εκλογές της Κυριακής. Πολιτικές, ηγεσίες και πρόσωπα που ευθύνονται για το γιγάντεμα της ανεργίας, το κλείσιμο των επιχειρήσεων, την κατάρρευση των μισθών και των συντάξεων, τον εξευτελισμό της δημόσιας υγείας και του κοινωνικού κράτους, να μπουν στο περιθώριο.

Η ώρα να γίνει ένα αποφασιστικό βήμα, είναι τώρα, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ στο μήνυμά του για τις εκλογές της Κυριακής. Πολιτικές, ηγεσίες και πρόσωπα που ευθύνονται για το γιγάντεμα της ανεργίας, το κλείσιμο των επιχειρήσεων, την κατάρρευση των μισθών και των συντάξεων, τον εξευτελισμό της δημόσιας υγείας και του κοινωνικού κράτους, να μπουν στο περιθώριο. Τώρα είναι η ώρα να αναδειχθεί μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία με πρώτη δύναμη το ΣΥΡΙΖΑ, που θα έχει στο κέντρο της τον άνθρωπο και όχι τα μνημόνιά τους.

Κόντρα στις καταγγελίες για αντάρτικα πόλεων, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι είναι μια ήρεμη δύναμη δημοκρατίας, κοινωνικής συνοχής και ειρηνικής ανατροπής.

Κι η κυβέρνηση που θα συγκροτήσει, θα είναι κυβέρνηση-υπηρέτης των Ελλήνων πολιτών, και όχι των δανειστών και των τραπεζιτών.

«Υπερασπιζόμαστε το κοινωνικό κράτος, τη δημόσια υγεία, τον άνεργο, τον κακοπληρωμένο μισθωτό, το συνταξιούχο, τα πεινασμένα παιδιά, τον επαγγελματία, τον τίμιο επιχειρηματία, τη δημόσια περιουσία. Φορολογούμε τον πλούτο. Ζητάμε πίσω τα κλεμμένα», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο μήνυμά του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey