Ο Ν. Σηφουνάκης απ’ το Πλωμάρι

«Ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει σίγουρη πορεία»

12/06/2012 - 15:26

Να ξεσκεπάσει τους δημοκόπους επιχείρησε ο Νίκος Σηφουνάκης στην ομιλία του στο Πλωμάρι, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή τού ΠΑΣΟΚ με τους υποψήφιους βουλευτές του συνδυασμού.

Να ξεσκεπάσει τους δημοκόπους επιχείρησε ο Νίκος Σηφουνάκης στην ομιλία του στο Πλωμάρι, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή τού ΠΑΣΟΚ με τους υποψήφιους βουλευτές του συνδυασμού. Ασκώντας κριτική στη Ν.Δ., τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και το ΣΥΡΙΖΑ, ο τέως υπουργός αναφέρθηκε στα έργα τού ΠΑΣΟΚ στην περιοχή και το Αιγαίο, ενώ υπογράμμισε πως το κόμμα του θα είναι ο εγγυητής της πορείας της χώρας.

Ο κ. Σηφουνάκης στην ομιλία του, μεταξύ των άλλων, τόνισε ότι οι πολίτες του Πλωμαρίου δεν πρέπει να λησμονούν την υποδομή που δημιουργήθηκε στην περιοχή, όπως όλο το οδικό δίκτυο στα χωριά του Πλωμαρίου που ήταν σε άθλια κατάσταση, το έργο της αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού, το Κέντρο Υγείας, το Πολύκεντρο στο παλαιό σαπωνοποιείο, η μικρή μαρίνα, το αλιευτικό καταφύγιο και τόσα άλλα.

«Εδώ, στην πόλη του Πλωμαρίου, οι δημοκόποι πρέπει να ξεσκεπαστούν», είπε ο κ. Σηφουνάκης, για να θυμίσει πως το ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Παπανδρέου, δημιούργησε στο νησί, καθιστώντας το πρωτεύουσα του Αιγαίου, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Υπουργείο Αιγαίου. «Ήλθε ο κ. Καμμένος εδώ και με περίσσια αυθάδεια, χωρίς αιδώ, μας είπε ότι θα ξαναδημιουργήσει το Υπουργείο Αιγαίου, όμως:

Το Υπουργείο Αιγαίου καταργήθηκε το 2007 από τον κ. Καραμανλή, του οποίου υπήρξε υφυπουργός. Τις πιστώσεις των άγονων γραμμών τις πήρε από την εδώ Γενική Γραμματεία Αιγαίου και τις μετέφερε στον Πειραιά στο Υπουργείο Ναυτιλίας», είπε ο κ. Σηφουνάκης, υπογραμμίζοντας πως έτσι οδήγησε στην κατάρρευση την οικονομία η κυβέρνηση της οποίας ο κ. Καμμένος υπήρξε μέλος. Ως απλό παράδειγμα σπατάλης ανέφερε το κονδύλι των άγονων γραμμών του Υπουργείου Αιγαίου που από 20 εκατ. ευρώ το 2004, έφτασε τα 100 εκατ. ευρώ το 2009, για το ίδιο έργο, τις ίδιες ακτοπλοϊκές γραμμές.

«Στου κασίδη το κεφάλι»…
Για το ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «δε φέρνει τίποτα το νέο και τα στελέχη του, όπως και οι διάφοροι υπαλληλοπατέρες, δεν προέρχονται από παρθενογένεση, έχουν χρόνια στην πολιτική διαδικασία και απολάμβαναν τη σπατάλη που σήμερα καταγγέλλουν».

Όπως συνέχισε ο κ. Σηφουνάκης, «δυστυχώς οι απερίσκεπτες συνιστώσες του, με περίσσια επιπολαιότητα, οδηγούν στο άγνωστο. Εμείς στο ΠΑΣΟΚ δε θα τους επιτρέψουμε να οδηγήσουν τη χώρα στη Δραχμή.». Όπως είπε, καταλήγοντας, το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο ρυθμιστής στις 18 Ιουνίου. «Είμαστε ο τρίτος πόλος της ευθύνης και της δημοκρατίας. Ζητούμε από το λαό να μην επιτρέψει στους ανεύθυνους να εκπαιδευθούν στου κασίδη το κεφάλι, δηλαδή του λαού. Ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει σίγουρη πορεία, σημαίνει η Ελλάδα στην Ευρώπη και το Ευρώ.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey